Ical online?

Hallo,

Ik wil graag Ical gaan gebruiken maar ik wil ook online (via een browser) me agenda kunnen raadplegen. Zover ik gezien heb moet je echt het programma Ical draaien wil je in je agenda komen. Het zou nogal handig zijn als dat dus ook vanuit elke computer even kan kijken. Weet iemand hoe dat kan of een site waarmee ik kan inloggen?

http://www.icalx.com/

en

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=29136&highlight=ical+firefox

Ja maar natuurlijk... :D Het is alleen zo dat je maar een agenda per site kunt doen... Agenda > publiceer en als je dat hebt gedaan moet je het verder gewoon aflopen... alleen het zijn meestal wel suffe site's ik bedoel daar mee te zeggen dat je niet zo maar zo'n site uit jouwn hooft kent... kom je nog wel achter.

Hallo,

Ik denk dat Icalx wel het geen is wat ik bedoel. Ik neem aan dat de rest van de wereld niet in mijn agenda kan komen?

Bedankt voor jullie snelle reactie

Jos

Maar natuurlijk niet :) mischien hoeven wij dat ook niet :P

[quote:35bf29ab3e="MacThijn"]Ja maar natuurlijk... :D Het is alleen zo dat je maar een agenda per site kunt doen... Agenda > publiceer en als je dat hebt gedaan moet je het verder gewoon aflopen... alleen het zijn meestal wel suffe site's ik bedoel daar mee te zeggen dat je niet zo maar zo'n site uit jouwn hooft kent... kom je nog wel achter.[/quote:35bf29ab3e]

ehhh… Geen Nederlands in je pakket? Ik snap er geen drol van wat je allemaal probeert te vertellen, maar je kan meerdere kalenders publiceren op iCalx.

Het Mozilla project is wat dat betreft ook interresanter omdat je je eigen kalenders daarmee kan bewerken.

Als je een .macaccount hebt dan kan je het via dat doen en anders ook via [url=http://sourceforge.net/projects/phpicalendar/]phpicalendar[/url], als je server tenminste php ondersteund?!

Je kan dan ook bepaalde agenda’s beveiligen voor verschillende klanten bijvoorbeeld!

suc6

Sorry voor mijn spel fouten denk dat ik te graag antwoord wou geven dat ik mijn nederlands niet meer onder kontrole had :D Maar goed ik denk dat je het antwoord al hebt dus verdere uitleg is niet meer nodig. anders hoor ik het wel.