iCal & outlook synchroniceren?

Ik wil mijn agenda op mijn nieuwe (eerste) mobietje, handig om gewaarschuwd te worden. Intikken gaat lekkerder op de iBook, en synch'en over bluetooth "just works". Mijn Macs onderling synch'en via webdisk.xs4all.nl loopt ook gesmeerd. Nu willen ze echter op mijn werk graag mijn agenda in Outlook (op de Exchange server dus) kunnen zien. En dan begint de ellende.

Weet iemand hoe ik de iCal .ics file Outlook 2003 in kan krijgen? Als ik op zo’n file dubbelklik krijg ik de opmerking “Cannot start Microsoft Office Outlook. Cannot import vCalendar file”. Volgens de Microsoft pagina’s is Outlook compatible met de iCalendar standaard, maar in de praktijk dus niet helemaal. Is er een manier om het wel zo gek te krijgen mijn iCal file te lezen?

De lokale web guru heeft uitgevonden dat Outlook 2003 niet tegen het blok BEGIN:DAYLIGHT ... END:DAYLIGHT kan. Als je dat er uit knipt (bv met "sed -e '/BEGIN:DAYLIGHT/,/END:DAYLIGHT/d'" in een scriptje) gaat het goed.

Nu nog het probleem dat Outlook de afspraken allemaal netjes importeert, maar niet controleert of ze er al zijn. Dus heb ik na N keer importeren alle afspraken N-dubbel staan. Nou ja, kunnen ze zien dat dat niet mijn werkomgeving is :-).