iCal & php icalendar 2.1

Weet iemand hoe je je locale iCal agenda's kunt uploaden naar de PHP iCalendar. Er zit namelijk een beschrijving bij maar wat ik ook instel iCal zegt steeds dat dit geen geldige locatie is.

PHP iCalendar werkt online voor de rest perfect. Ik exporteer nu namelijk mijn .ics bestanden en die kun je vervolgens via de ftp uploaden en php icalendar ziet hem gelijk. Maar het moet dus ook mogelijk zijn om rechtstreeks vanuit iCal op je mac te kunnen uploaden.

php iCalendar

Ik neem aan dat je hier al gekeken hebt: http://phpicalendar.net/documentation/index.php?title=Using_publish.ical.php

Ik zit nu op m’n werk en heb geen Mac ter beschikking. Zal vanavond even kijken of ik het aan de praat kan krijgen. Ik vind het zelf ook wel handig.

Ik kreeg het gisteren prima aan de praat. Eerst werkte het ook niet, tot ik de config aanpaste en de permissies op de calendars dir goed had gezet.

[quote:848bf58186="maccnl"]Ik neem aan dat je hier al gekeken hebt: http://phpicalendar.net/documentation/index.php?title=Using_publish.ical.php

Ik zit nu op m’n werk en heb geen Mac ter beschikking. Zal vanavond even kijken of ik het aan de praat kan krijgen. Ik vind het zelf ook wel handig.[/quote:848bf58186]

Hier had ik inderdaad ook al naar gekeken. Ik heb het gisterenavond thuis ook geprobeerd om hem locaal te uploaden, en dat werkte wel… alhoewel!

Vanuit iCal publiceren naar localhost (192.168.1.255) ging zonder errors, maar wanneer ik dan local de php ical opriep zat hij er niet tussen! De agenda bedoel ik dan. Wel de standard agenda’s van php ical maar niet diegene die ik net heb gepubliceerd.

En online uploaden blijft errors geven!

[quote:2f9569e671="klaus"]Ik kreeg het gisteren prima aan de praat. Eerst werkte het ook niet, tot ik de config aanpaste en de permissies op de calendars dir goed had gezet.[/quote:2f9569e671]

Wat heb je precies aangepast in je config dan, want mijn permissies staan allemaal op 777 van de desbetreffende map.

in de config moet je de "publish" (of iets dergelijks) setting op 1 zetten. Staat standaard leeg.

[quote:c8124babe2="klaus"]in de config moet je de "publish" (of iets dergelijks) setting op 1 zetten. Staat standaard leeg.[/quote:c8124babe2]

Die staat op ‘publish’ momenteel maar dan krijg ik het volgende te zien in Apple iCal.

‘Er heeft zich een onverwachte fout voorgedaan (domein AYFTPErrorDomain / code 550).’

Dit zegt mijzelf helemaal even niks!

IK krijg de volgende foutmelding als ik mijn agenda via iCal probeer op te loaden:

http://fa22340@users.skynet.be/antropos/calendar/calendars/School.ics is geen geldige locatie voor dit verzoek.

Ik snap ergens wel dat dat geen geldige locatie kan zijn, gezien mijn login op onverklaarbare wijze tussen mijn http en users wordt gewurmd. Alleen snap ik niet hoe ik dat daar weg moet krijgen om alsnog te kunnen uploaden.

Dan maar handmatig dacht ik zo. En net zoals hierboven al omschreven staat lukt dat aardig. Alles wordt mooi weergegeven via mijn local host, maar als ik het zelfde wil doen met wat er op de server staat krijg ik de volgende foutmelding :

500 phpwrapper internal error : ERR_MISSING_CGI_PRIVILEGE (45)

Iemand een idee wat dat laatste wil zeggen en wat ik mis doe tijden het uploaden met iCal?