Iconen met ongelezen berichten blijven op forum

Zijn er mensen die nog dit probleem hebben?

Op andere forums als ik op een onderwerp klik, ik lees het en ik keer terug naar forumindex met de link, dan staat er geen icoon meer dat er een ongelezen bericht is…
Hier overlees ik alles van nieuwe berichten en toch blijft hij tonen dat ik ze nog niet gelezen heb.
Is dit zo ingesteld mss?
Nu werk ik wel met markeer alle onderwerpen als gelezen maarja…

Dat klopt. Als je op de 'Back' button van je browser klikt, dan krijg je de toestand zoals die was voordat je een bericht in ging. Ik gebruik de "Reload" toets zo nu en dan om de recente (gelezen) status te zien.

Dat is bij mij ook: ze blijven [img:d8c4ee40ca]http://forum.onemorething.nl/templates/subSilver/images/microfoon_new_big.gif[/img:d8c4ee40ca] na lezen en terugklikken via [url=http://forum.onemorething.nl/index.php]One More Thing Forum Index[/url]. Nooit de moeite genomen om er een topic over te starten. Het hoort namelijk niet zo bij PHPBB.

[quote:1e97ec7211="Jurriaandvm"]Dat is bij mij ook: ze blijven [img:1e97ec7211]http://forum.onemorething.nl/templates/subSilver/images/microfoon_new_big.gif[/img:1e97ec7211] na lezen en terugklikken via [url=http://forum.onemorething.nl/index.php]One More Thing Forum Index[/url]. Nooit de moeite genomen om er een topic over te starten. Het hoort namelijk niet zo bij PHPBB.[/quote:1e97ec7211] Hier hetzelfde. Foutje van specifiek dit forum.