Ideeën over promotie app

Ik heb onlangs een nieuwe app gemaakt: SnapSolve. Het is een kleine app die een ding heel goed kan: de oplossing van Ruzzle (of Boggle) vinden, met als unicum dat je het Ruzzle-veld scant via de camera (dus je speelt Ruzzle op je iPad, en ziet de oplossing op je iPhone).

De app werkt goed, maar ik krijg het niet voor elkaar om hem überhaupt vindbaar te maken in de app store, en heb dan ook nog maar een paar honderd downloads. Heeft hier iemand ervaring met het optimaliseren van de app store keywords, of hebben jullie ideeën over hoe je een app wat meer exposure kan geven? Tot nu toe is hij in de app store zelfs onvindbaar als je zoekt op “cheat ruzzle”, terwijl ik dat letterlijk als zoekterm heb ingevuld.

http://www.amazon.com/Pitch-Perfect-The-Promoting-Your/dp/0321917618/

Bedankt voor jullie reacties!

[quote=OSX lion url=http://www.onemorething.nl/community/topic/ideeen-over-promotie-app/#post-2682507 time=1399495746]Misschien is dit wat voor je

http://alexcican.com/post/455k-users/
[/quote]

Daar staat helaas alleen dat het vanzelf viral is gegaan. Dat zou leuk zijn inderdaad :slight_smile:

Dat boek zal ik eens opzoeken in de bieb.

Tot die tijd probeer ik eerst eens een youtube-filmpje te maken waarin duidelijk wordt wat de app überhaupt doet. U hoort nog!

Ik heb inmiddels een filmpje gemaakt om te laten zien wat de app doet. Misschien later nog maar eens pimpen met iMovie o.i.d.

http://www.youtube.com/watch?v=v-8cBaItWzU&sns=tw