IE onder Windows probleem

Kan iemand een verklaring geven waarom Internet Explorer onder Windows op deze ( http://www.ccpoorthuis.be/reservatie.php ) pagina soms, niet overal, tussen een voorstelling en de datum een witregel geeft, terwijl andere browsers dat niet doen? En nog belangrijker: hoe los ik dat op?

Ik denk dat sommige tekst te lang is en onder de spacer.gif gaan staan om toch binnen de breedte van de tabelcel te passen.

Verder gebruik je al basislettertype grootte 8pt, wat afhankelijk van de browserinstellingen groter of kleiner kan zijn op verschillende platformen. Je kan beter een lettertype in px definieren.

Hoe op te lossen? de tabelcellen waarin de speellijst staat wat breder maken.

idd. Stel je maakt een tabel van bv. 5 pixels breed, en in één van de cellen steek je een foto van 100 pixels breed. Elke browser zal de tabel uitrekken, en dus de foto volledig tonen. MAAR met IE is er een addertje: die zal toch proberen de tekst binnen de 5 pixels te houden (in dezelfde en andere cellen van de tabel), en zelfs binnen in de woorden afkappen (terwijl er daar een zee van ruimte gekreëerd is door die foto, maar toch...)