Iemand die mij kan helpen met MacBook Pro

Ik ben op zoek naar iemand uit Eindhoven of omgeving die mij wegwijs kan maken op de MacBook Pro.
Ikzelf ben 60 jaar oud en zoek dus iemand van ongeveer dezelfde leeftijd. Ik heb deze computer pas enkele dagen en werkte in het verleden met Windows.
Werken met een Mac is heel wat anders vandaar dit verzoek.
Groet,
Luud

zoek eens online. er zijn veel guides enzo hiervoor denk ik

De man vraagt toch om persoonlijke hulp ? Zo'n verzoek kan prima hier.

[size=2]( Dat eeuwige verwijs naar Google zonder zelf een vinger uit te steken wordt met de dag erger... bah.) [/size]

Ik ben van België, maar als je gewoon een vraag hebt, of raad wilt mag je ze altijd stellen :D

@unSound, vind ik ook.

[quote=unSOUND url=http://www.onemorething.nl/community/topic/iemand-die-mij-kan-helpen-met-macbook-pro#post-2358938 time=1327945713]De man vraagt toch om persoonlijke hulp ? Zo\'n verzoek kan prima hier.

[size=2]( Dat eeuwige verwijs naar Google zonder zelf een vinger uit te steken wordt met de dag erger... bah.) [/size][/quote]

Aangezien hij aangeeft er niet zoveel van te weten was hij misschien niet op de hoogte dat hier veel hulp voor is online. Vandaar de tip maarja misschien een beetje onnodig :)

Beste Luud, ik woon in Rotterdam en studeer in Eindhoven. Ik ben 22 en bereid u te helpen. Mocht u dus geen persoon van ongeveer uw leeftijd vinden dan help ik u graag op weg.

Daarnaast wil ik me ook bij unSOUNDS kleine lettertjes aansluiten. Daarnaast wordt het niet gevraagd hoe iets werkt maar word er gevraagd om persoonlijke begeleiding. Windows->Mac blijft een grote overgang en niet alles leert fijn vanuit boeken of guides.

@ Emielgroendijk
Wellicht kan je die goede bedoeling (het komt namelijk een beetje negatief op mij over) duidelijk maken door biijvoorbeeld [url=http://www.apple.com/nl/support/mac101/]deze[/url] link te delen of gebruik te maken van emoticons. :razz:

@Luud51

Mijn vader is 66 en die heeft ook onlangs een Mac gekocht. Hij heeft er een fantastisch boekje bij gekocht. Ik weet alleen niet hoe dat boekje heet. Ik zal dat eens bij hem navragen. Hij heeft er in ieder geval veel aan gehad.

[url=http://www.macmiep.nl/]MacMiep![/url]

Je zou ook eens bij [url=http://www.appleclubeindhoven.nl/]deze[/url] club kunnen informeren

Beste Brinkey,
Bedankt voor de info, Ik heb al een mailtje gestuurd voor de data van de bijeenkomsten.
Bedankt !!!
:lol:

A-Mac biedt cursussen aan voor €119,- kijk eens op
a-mac.nl