Iemand enthousiast over Canvas?

Ik ben iemand die graag zijn horizon breed houd. Vandaar dat ik graag eens van een Canvas gebruiker zou willen horen waardoor hij/zij zo enthousiast is geraakt van Canvas.

Probeer eens de demo-software, die hebben die jongens van Deneba altijd wel. Volgens mij was Canvas vroeger een tegenhanger van Photoshop, maar is het steeds meer een technisch tekenprogramma geworden.

Groeten,

Frans

Ik heb die demo eens uitgeprobeerd in Tiger. Dit programma heeft fantastisch veel mogelijkheden maar is momenteel niet stabiel. Tijd voor een update... Bij Panther lijkt het beter te gaan. Heb dat ook eens uitgetest. Canvas is een mengsel van Illustration, Photoshop, Vectorworks (in 2D), Powerpoint en heeft zelfs een web publishing module. MacWorld is in elk geval heel enthousiast. http://www.macworld.com/2005/06/reviews/canvasx/index.php

Persoonlijk vind ik wel dat de CAD-tools minder gebruiksvriendelijk zijn dan MiniCad en VectorWorks.

Of de Canvas gebruikers even enthousiast zijn kun je hier lezen... http://forums.acdamerica.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=forum;f=15

Ik heb dit programma twee jaar geleden aangekocht voor een zacht prijsje. Het biedt heel veel waar voor zijn geld, maar het is PPC en er komt geen Universal. Canvas is vanaf versie 12 Windows only. Foei, ACD Systems. Het draait wel ook onder Leopard en onder Rosetta. Blijkbaar zijn er heel weinig forumleden die dit programma nog gebruiken?

echt jammer Misschien zou je het samen met pixelmator als concurentie kunnen zien. Maar helaas weer door de knieƫn!

Canvas kan veel meer dan alleen maar fotobewerking.