iets nieuws in MSN (windoze)

[quote:04ea0f07d3]--Bassie-- heeft je een handgeschreven bericht gestuurd, maar met jouw versie van Messenger kun je geen handgeschreven berichten lezen.

Als je handgeschreven berichten wilt bekijken en andere nieuwe functies wilt toevoegen, zoals het delen van achtergronden en afbeelding weergeven, download je de meest recente versie van MSN Messenger van http://g.msn.com/5meen_us/122[/quote:04ea0f07d3]

What the hell? Is dat weer een feature die wij niet gaan krijgen?

ja blijkbaar, niet dat je iets aan die functie hebt ofzo. :P

Ik heb inmiddels van Microsoft een preview versie van Office 2004 gekregen, hierin zat Messenger 4.0 ook in. Ik moet jullie helaas teleurstellen dat er weinig nieuws in zat ten opzichte van 3.0. Eerlijk gezegd heb ik zo snel even niks nieuws kunnen vinden.

dat meen je niet :x aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagh!!!

Wat een n***ers..... :evil:

:| :| :| :| :| :| :| :|

jawel er is een verschil, de emoticons zijn nu exact hetzelfde als die van windows en de keuze is nu ook dezelfde, veel lelijke lachebekjes dus.

en oh ja, de lijst met “buddy’s” laadt nu veeeel sneller!! dat is wel een pluspunt.

file-transfer sucked nog steeds… ach ja

Geen webcam of geluid mogelijksheden? :evil:

[quote:455896ad15="hydro"]Geen webcam of geluid mogelijksheden? :evil:[/quote:455896ad15] Hopelijk wel.

nee zit er ook nog niet in, was idd grote teleurstelling

[quote:eca3dc5268="syriani"]nee zit er ook nog niet in, was idd grote teleurstelling[/quote:eca3dc5268] WTF. waarom doen ze dit? Weet iemand of de functie van de foto ( je weet wel wat ik bedoel ) er in zit?

zijn er buddy icons of hoe het ook bij msn 6 heet? Dat je een plaatje van je zelf kan hebben?

Microshit moet toch echt eens wat meer gaan luisteren naar de klanten, zoals ze dat bij Apple doen, bijvoorbeeld een nederlandse office en een "gelijkwaardige" msn messenger

[quote:1c28c52fe6="hydro"]Microshit moet toch echt eens wat meer gaan luisteren naar de klanten, zoals ze dat bij Apple doen, bijvoorbeeld een nederlandse office en een "gelijkwaardige" msn messenger[/quote:1c28c52fe6] Inderdaad. ik zat al vol verwachting ( voor zover dat je iets kan verwachten van Gates) te wachten op MSN 4 voor de webcam en audio functie. Zit ie er nu niet in. :evil:

[quote:1006f43d71="hydro"]Microshit moet toch echt eens wat meer gaan luisteren naar de klanten, zoals ze dat bij Apple doen, bijvoorbeeld een nederlandse office en een "gelijkwaardige" msn messenger[/quote:1006f43d71]

Maar dat doen ze niet in de hoop dat je dus een Windoze PC koopt met nog meer M$ rommel.

[quote:5018ad4577="colpolyp"][quote:5018ad4577="hydro"]Microshit moet toch echt eens wat meer gaan luisteren naar de klanten, zoals ze dat bij Apple doen, bijvoorbeeld een nederlandse office en een "gelijkwaardige" msn messenger[/quote:5018ad4577]

Maar dat doen ze niet in de hoop dat je dus een Windoze PC koopt met nog meer M$ rommel.[/quote:5018ad4577]Alsof iemand speciaal een MS bak zou kopen voor een webcam functie? Wat een domme verkoopstrategie is dat?

Nee het is gewoon het algemen idee van "zie je wel op een Mac heb je dat niet" wat dus bijdraagt aan het feit dat iedereen toch maar bij Windhoos blijft.

Ook nieuw in 4.0 is dat je je direct als Invisible kan aanmelden.

Azo. Dus eigenlijk is het een slimmestrategie. Voorzover je het slim kan noemen

ææ