Iframe werkt niet in Internet explorer

Ik ben bezig met een website die ik maak met safari en dan de pagebuilder van geocities. Aangezien ik heel weinig van html enzo afweet. Ik wilde nu een pagina die ik ergens anders host in een pagina zetten met iframes. Dat is aardig gelukt en het ziet er wel goed uit in Safari en in Firefox. In IE 5 daarin tegen...valt de helft ineens weg! Wie weet hoe ik dat op kan lossen?

Dit is de code die ik gebruik:

<iframe width=800 height=800 src=“http://endannogiets.nl/” align=“center” frameborder=0 scrolling=“no” </iframe>

En dit heb ik ook geprobeerd:

<iframe name=“iframe” width=“800” height=“800” src=“http://endannogiets.nl/” align=“center” frameborder=0 scrolling=“no” />

Geef de link eens?

Hier 1 van mijn iframes:

<IFRAME SRC=main.html title=“main”
WIDTH=“618” HEIGHT=“577” scrolling=“no”
name=“main” ></IFRAME>

Link zit In je privebox

heb geantwoord! :wink:

wat was het probleem nou juist eigenlijk? Ik denk dat ik dat ook al eens heb voorgehad namelijk, dus ik zou graag de oplossing weten.

Bedankt!

Hallo,

Ben hier heel lang niet geweest (dat betekend eigenlijk dat je geen problemen hebt) maar heb hetzelfde probleem met IE: Prachtige site gebouwd waarin foto’s in een iframe geopend moeten worden. in Mozilla based browsers geen probleem maar in IE worden de foto’s niet in het midden van het frame geplaatst, echt heel lelijk. site staat momenteel op www.graciousentertainment.com. het gaat fout bij Photography.

Een ander probleem dat ik dan wel weer bij de mozilla browsers heb is dat het eerste frame aan de rechterkant (niet inline) een halve cm lager staat. Werkelijk geen idee waarom…

Hoop dat iemand weet wat ik moet doen ik heb geen ideeen meer.

Groeten,
Cro