Ik zoek een tekenpalet voor MacOS X

Hallo iedereen,

sidns ik ben overgeschakeld op MacOS X doet mijn oude tekenpalet het niet meer. Ik vind geen geschikte driver voor het palet (te ouderwets waarschijnlijk…) De cursor beweegt, maar registreert geen klikken meer…

Gebruikt er iemand een palet onder MacOS X ??

Aanraders ???

Altijd handig om meer info te geven, ik neem aan dat je het over een grafisch tablet hebt; zo ja, welk tablet en met welke interface moet ie op welke Mac werken?

GEEN trust, dat spul zuigt echt behoorlijk....

Roel

Bij een Wacom kun je op de site van Wacom altijd de laatste drivers vinden. Heb je een Trust dan zou ik een Wacom kopen. Die nemen hun product tenminste serieus.

De ePad Duopen (een bondy blauwe, die paste bij m'n iMac rev A)

Ik wil 'm nu gebruiken op de eMac.

Ik geloof dat 'ie zelfs onder Windows draait, maar niet meer onder MacOS X. Op het net zijn geen drivers meer beschikbaar…

Al eens op versiontracker gekeken? Als daar niets te vinden is dan vrees ik dat de ontwikkelaar geen zin meer heeft om een nieuwe osx-driver te maken.

Ik weet niet of je er iets mee kunt, maar laatst is hier nog een [url=http://www.macosx.nl/?p=showarticle&art_id=1418] artikel [/url]over geschreven. Dit ging/gaat over een driver voor OSX i.c.m. 'oude' Wacom tekentabletten.

Succes…

Weet niet hoe groot het moet zijn maar momenteel bij Aldi een graphire 2 (a6) voor maar 59€. Ik heb er me gisteren 1 gekocht en werkt perfect op Panther. Bij mij werkte de bijgeleverde driver niet maar heb hem probleemloos op de Wacom site gevonden.

Goed tekenpakketje is iDraw. tevinden op:

http://www.versiontracker.com

:slight_smile: