iLife opnieuw installeren zonder programma op schijf

Weet iemand hoe ik iLife (het gaat me om iDVD die vastloopt) opnieuw kan installeren? Het programma zat op de computer (Intel dual Core iMac) toen ik die nieuw kocht; ik kreeg er geen programmaschijven bij.

Je moet een aantal grijze schijven bij je Mac gehad hebben, daar staat alles op... Heb je die schijven niet moet je terug gaan naar de winkel, want je hebt er recht op !

Inderdaad ik heb nog eens goed gezocht en drie grijze schijven gevonden: twee mac os x install discs en één Airportexpress / iTunes disc. Zit iLife dan op de macos x installdiscs?

Ja, daar staan alle programma's op die op je Mac stonden toen je hem kocht.

Ok Bedankt! Ik ga opnieuw installeren omdat ik problemen heb met het 'delen' van een in iMovie gemaakt filmpje van 20 minuten. Zodra iDVD dan opstart gaat het gekleurde bolletje draaien en houdt niet meer op en iDVD slaat vast. Ik moet dan iDVD geforceeerd stoppen. Ooit hiermee ervaring gehad?

Om slechts één programma van die install-dvd's te installeren is Pacifist een uitstekend hulpmiddel: [url]http://www.charlessoft.com/[/url]

Marc.

Je kunt ook op zoek gaan naar de pakketinhoud. Hierin kan je vaak kiezen voor de losse programma's die je wil installeren.