illustrator cs start niet op..help!

Sinds vanochtend opeens een probleem met illustrator.. (CS 1) het programma stopt vlak voor het helemaal is opgestart. Uiteindelijk de hele creative suite er af gegooid en opnieuw geinstalleerd..maakt nix uit, nog steeds het zelfde probleem. Alle andere programma's doen het wel prima, ook de rest van creative suite. Ik werk op een G4 met 10.3 Iemand een mogelijke oplossing? Alvast ontzettend bedankt!!!

.plist weggooien in je preferences al geprobeerd?

Misschien een fontprobleem http://homepage.mac.com/juhaotava/fontproblems/05appcrash.html

Ik ben er gelukkig al uit en inderdaad, het weggooien vvan de preferences van illustrator bleek de oplossing! Bedankt voor de reacties!

heb je misschien een pantone kleurenpallet open gehad en gekozen voor blijvend? Dat veroorzaakt namelijk hetzelfde probleem. Als je die functie hebt gebruikt en je sluit illustrator dan kun je hem daarna niet meer opstarten, de oplossing is ook dan je prefs weggooien.

[img:4f9554c112]http://home.wanadoo.nl/franzle/macosx/blijvendpallet.jpg[/img:4f9554c112]

Ik weet het het is een oud draadje..

Ik had vandaag hetzelfde probleem met adobe illustrator CS 1. Crashde op het moment dat hij nog aan het opstarten was.

Het waren Inderdaad de preferences

Hoor ik toch vaker met verschillende programma’s… dat ze niet opstarten en eruit klappen, dan voorkeuren weggooien en het werkt weer.

Bedankt en groet!

Sylvester

wat ook handig is als je eenmaal je voorkeuren goed hebt staan, van illustrator, quark, photoshop, indesign etc. Is om ze dan te dupliceren en in een aparte map te bewaren. Dit geldt ook voor je voorinstellingen zoals afvlakking en afdrukinstellingen. Als je voorkeuren dan ineens kapot zijn, kun je gewoon de boel vervangen door de gene die je bewaard hebt.