Imac 24" Release

De Imac 24" werd in september 2006 gereleased. Ik sta op het punt zo'n nieuw monstertje aan te schaffen, maar twijfel toch even of er geen update komt. Graag had ik even jullie mening gehoord. Denken jullie dat er in de dichte toekomst een imac upgrade komt?

mvg,

Ruben

Zie http://buyersguide.macrumors.com/

Ja

of

Nee

of

Misschien

of

Weten wij veel?

Als ik jou was, zou ik sowieso wachten tot Leopard er is, dan heb je in ieder geval "gratis" het nieuwe OS er bij, zo lang duurt dat volgens mij niet meer.

En tsja, je kan wel blijven wachten, maar op een gegeven moment moet je toch beslissen.
Voordeel van oneindig wachten is: het is zeer goed voor de portemonnee :wink:

[quote:8a31b60e59="KarelWillem"]Ja

of

Nee

of

Misschien

of

Weten wij veel?[/quote:8a31b60e59]

LOL! gast, wat heb je geslikt? haha :wink:

macrumors zegt "Mid Product Cycle". Dat klinkt redelijk safe.

dank u.

R

Die komt waarschijnlijk pas in maart!

[quote:b7c6816f97="macroni"]De Imac 24" werd in september 2006 gereleased. Ik sta op het punt zo'n nieuw monstertje aan te schaffen, maar twijfel toch even of er geen update komt. Graag had ik even jullie mening gehoord. Denken jullie dat er in de dichte toekomst een imac upgrade komt?

mvg,

Ruben[/quote:b7c6816f97]

Zeg nou eens eerlijk: maakt het uit of wacht? zodra je een computer koop is al weer oud. Je bent de zoveelste met deze vraag. Wat mij betreft mag dit topic op slot.

Gewoon kopen. Als je een computer wil, moet je hem aanschaffen. Er is geen markt zo veranderlijk als de computermarkt, dus het maakt niet uit wannner je iets koopt. Als je er nu één koopt is er een risico dat er over 2 weken een nieuwe is, maar over 2 weken loop je het zelfde risico, etc

Ik kocht zelf twee weken voor de MacWorld een nieuwe Mac pro, ondanks dat er wellicht nieuwe Pro’s zouden komen… Boeiuh, de nieuwe Mac Pro wordt ook wel weer vervangen. Ik kan wel al twee weken spelen met dat ding.

Er kwamen trouwens geen nieuwe…

Niet wachten... Kopen!

(Het leven is te mooi om te wachten. Wat nou als je overmorgen onder de tram komt. Wil ik niet op mijn geweten hebben hoor, dat jij dan geld overhoudt terwijl je morgen nog je laatste dag van die Mac had kunnen genieten. :wink:

Ik krijg het schijt van al die wannabe-moderators hé. Het is aan een moderator om een topic te sluiten. Hij Modereert het forum. Niet aan de gewone members dacht ik? Een mens mag hier GEEN topic niet meer openen of er zitten zo een paar van die wannabe-moderators op die zitten zagen..

anyway,

Mijn vraag is beantwoord, bedankt voor de replies.
Ik denk dat ik er gewoon voor ga. Op een nieuwe Os blijf ik niet wachten.
Stel dat al die Vista-gebruikers dat hadden gedaan… hahah

R

[quote:04de8df5d0="macroni"]Ik krijg het schijt van al die wannabe-moderators hé. Het is aan een moderator om een topic te sluiten. Hij Modereert het forum. Niet aan de gewone members dacht ik? Een mens mag hier GEEN topic niet meer openen of er zitten zo een paar van die wannabe-moderators op die zitten zagen.. [/quote:04de8df5d0]

jeetje wat een onverwachte pit…
in een wat genuanceerdere manier ben ik het echter wel met je eens. Watvoor zin heeft het dat je als gebruiker “SLOTJE!” roept? Mijn inziens geen. Negeer het onderwerp dan maar, laat een moderator maar doen wat hij moet doen, dat doet hij toch wel.

[quote:8bdcc92f49]jeetje wat een onverwachte pit.... [/quote:8bdcc92f49]

Dit ligt al een eindje op m’n lever.

En inderdaad, als je op Vista zou hebben gewacht, dan zat je nu nog in DOS :P

[quote:0a8a3fac8f="macroni"]Dit ligt al een eindje op m'n lever.[/quote:0a8a3fac8f] Ja, dan moet je vooral zo'n topic openen... :?

(OT) Maar ik denk het wel! 8)

[quote:63af0e6b9f="Juch"][quote:63af0e6b9f="KarelWillem"]Ja

of

Nee

of

Misschien

of

Weten wij veel?[/quote:63af0e6b9f]

LOL! gast, wat heb je geslikt? haha ;)[/quote:63af0e6b9f]

Ik ben nog net niet zo hyper als die eekhoorn van jou, maar veel scheelt het niet momenteel.

:D