iMac 266 doet niks meer.

Ik heb een probleem met mijn imac 266. Na het verplaatsen doet 'ie helemaal niks meer. Ik snap er niks van. Heeft iemand een idee of dit een bekend probleem is en wat je eraan kunt doen?

had zelfde probleem. de SDRAM module losgemaakt en weer teruggezet. daarna weer als een :apple: -tje.

Bedankt, ga ik ff proberen. Nu maar hopen dat 't werkt.

Zoniet, dan helpt veelvuldig en / of langdurig klungelen met de stroomdoos en ingeduwde stekker wellicht. Althans, als het probleem is dat de computer niet opstarten wil...

Voorheen zat de stand van de stekker achter in de computer nog ‘precies goed’ maar door de verplaatsing zit het nu ‘niet goed’ meer. Mijn Bondi Blue macje heeft dezezelfde kuur, wat er slechts eentje van velen is… De computer langdurig van de stroomtoevoer afsluiten wil ook wel helpen in deze situatie.

Maar wat is eigenlijk precies het probleem? Dat de computer niet meer aan wilt als je op de aan-knop drukt…? ‘Helemaal niks meer’ is niet zo beschrijvend.

precies, overal even aan friemelen kan wel weer eens helpen. Dus: openmaken en aan de verschillende stekkers rammelen, erin eruit.

Heb zo weer eens een G4 aan de gnag gekregen, doos open en aan de stekkertjes van de HD rammelen----> BOINGGGGG

ik leef met je mee....sinds 3 dagen is mijn IMac 400 SE na 3 jaar trouwe dienst, er mee opgehouden. Zelfde verhaal, HELEMAAL NIETS..... Blijkt het power-analog board te zijn, reparatiekosten 335,- euro.. pijnlijke momenten.

Of het het geheugen is geweest of een van de kabels weet ik niet maar hij doet het gelukkig weer prima. Bedankt voor de tips allemaal! :D