iMac 400mhz "opvoeren" t.b.v. iSight?

Beste mede forumleden,

Al weer een tijdje geleden, dat ik me in het Mac wereldje stortte en wat me opvalt is dat m’n “oude” iMac qua mhz’s inmiddels niet meer in staat is nieuwe Mac spullen bij te houden.

Zo krijg ik via Apple news de info dat je iSight alleen op een Mac met minimaal 600mhz kunt gebruiken.

Voor de rest (ADSL etc.) voldoet 'ie nog uitstekend. M’n Mac dus “opvoeren” (tweaken)? Of zou het toch, met wat moeite, mogelijk zijn spullen als iSight te gebruiken via een 400mhz Mac?

Groet,

andrez.

iSigth zit er niet in, maar er zijn nog wel alternatieven, voor de rest is die iMac400 Hz tenslotte voorlopig nog zat toch?

http://www.ecamm.com/mac/ichatusbcam/

[quote:787b41bafe="Dennis002"]iSigth zit er niet in, maar er zijn nog wel alternatieven, voor de rest is die iMac400 Hz tenslotte voorlopig nog zat toch?

http://www.ecamm.com/mac/ichatusbcam/[/quote:787b41bafe]

Ja hoor, mag zeker niet klagen. M’n Mac werkt als nooit tevoren met een nieuwe harde schijf, meer geheugen en bovenal MacOSX. Toch is het even slikken dat 'ie ondanks die aanpassingen nu dus niet meer meekan met de nieuwste ontwikkelingen.
Heb wel eens gelezen van de hoeveelheid Mhz’s opvoeren. Naar 500 mhz zal wel gaan, maar naar 600 mhz zit er denk ik niet in(?). Nog afgezien van de risico’s!

Bedankt voor de bruikbare link, trouwens!