iMac 5k, 2 gebruikers kwijt...

Ik logde zoals zovaak in op de iMac, toen ik op de spatiebalk drukte om hem uit slaapstand te halen kreeg ik alleen de melding dat de computer opnieuw opstartte omdat er een probleem was (zoals in bijlage).

Hierna startte hij dus opnieuw op alleen toen ik op mijn account wou inloggen stond deze en een ander account er niet bij. De andere 2 accounts die op deze computer stonden waren nog wel aanwezig.
Ik logde dus in op een ander account en opende via terminal de gebruikers map. Gek genoeg stonden de 2 vermiste accounts er nog bij. Ik kon alleen niet bij de inhoud omdat ik natuurlijk niet op dat account was ingelogd. Ik heb eerst even op internet gezocht voor ik dit topic aanmaakte zoals deze http://www.onemorething.nl/community/topic/alle-user-accounts-weg-mac-alles-kwijt/ en deze http://www.onemorething.nl/community/topic/inloggen-onder-andere/. Ik heb bij deze 2 alleen ook Geen oplossing gevonden… Bij de ene stond dat de computer met een startup disk moest worden opgestart in combinatie met het inhouden van de knop C. Dit is voor mij alleen niet mogelijk omdat ik ten eerste niet beschik over een startup disk en ten tweede geen dvd lezer op mijn iMac heb… Weet iemand misschien hoe ik de accounts zou kunnen terugkrijgen?

Opstart USB maken en daar van opstarten zou ik voor gaan…

Volgens mij is er niks aan de hand. Het is er FileVault dingetje; deze gebruikers waren waarschijnlijk niet meegenomen door FV. Zet FV maar eens uit.