iMac G5 aan de muur bevestigen

Hallo allemaal,

ik wil mijn iMac G5 rev. a aan de muur gaan bevestigen. Ik heb bij de apple store al een vesa verloopje besteld, maar nu wil ik een mooie muurbeugel erbij kopen.

Ik heb bij vogel’s de EFW1020 al gezien, maar deze kost €119,-. Zijn er nog goedkopere opties of eventueel een beter verstelbare (meer scharnierpunten) beugel voor dat geld?

Wat zijn jullie ideen?

alvast bedankt!

Mss beter niet voor het goedkoper gaan, je zou toch nie willen dat je prachtige iMac van die duizenden euros op de grond ligt voor je het weet, in dit geval kan je denk ik beter niet naar het aantal €'s kijken.

[url=http://forum.macosx.nl/profile.php?mode=viewprofile&u=8689]van Helden[/url] heeft zijn iMac G5 aan de muur hangen! Vraag het 'm! :)

[img:1027707c27]http://patrick.van-helden.nl/pics/deskhangkl.jpg[/img:1027707c27]

[url=http://www.komplett.nl/k/kl.asp?bn=10409]Hier[/url] hebben ze heel wat vesa muur steunen ed. misschien zit daar wat tussen wat je zoekt!

[quote:cfde3733ed="diotav"][url=http://forum.macosx.nl/profile.php?mode=viewprofile&u=8689]van Helden[/url] heeft zijn iMac G5 aan de muur hangen! Vraag het 'm! :)[/quote:cfde3733ed]

uhm, om eerlijk te zijn vind ik em niet mooi hangen! :?
Wat een rare plek trouwens!

Juist wel... Handig als je weinig ruimte hebt: zó kun je Maccen, en als je wil eten met z'n 4-en, dan klap je dat ding gewoon tegen de muur en ruim je je keyboard en muis ff op. Slimme oplossing!

Hier kan ik al wel wat mee...

Wat weegt een 17" iMac eigenlijk, krijg dit nergens gevonden?

edit: Zie net dat een nieuwe 20" iMac 10kilo weegt, lijkt me niet dat mijn 17" zwaarder is?

Je hebt toch een weegschaal :lol:

Op de Apple site gevonden, hij weegt om en bij de 7 kg.

haha wat een oplossing, 's ochtends bij je ontbijtje even het nieuws doorlezen en 's avonds klap je je maccie even tegen de muur aan als je met 4 man gaat eten :).

Het is wel pimp hoor, ben benieuwd of het de enige mac in huis is… zou ik niet doen met de enige mac in huis…