iMovie 3 langzamer?

Ik ben nu een paar dagen aan het monteren met iMovie. Mij valt op dat het lang duurt voordat iMovie is opgestart (ongeveer 17 seconden) en dat het ook een paar seconden duurt voordat een geselerteerde clip actief is en bewerkt kan worden. Mijn algemene indruk is dat het programma wat minder vlot en minder "lekker" aanvoelt. Ik werk op een iMac, G4, 800 Mhz en 512 MB Ram. Wat zijn jullie ervaringen?

[color=darkblue:521cc6889f]Ik kan je ervaringen delen, want dat heb ik zelf ook. Ik denk dat de programma zwaarder is geworden en dat mijn graphite G4 de nieuwste programma's steeds minder aan kan, maar dat kan haast niet, want G4 is pas 2 jr oud. Ik zou niet weten waar het aan ligt, maar is wel lastig, ja. [/color:521cc6889f]

Ik heb een hagelnieuwe iMac G4 800 Mhz 512 Ram met Superdrive en inderdaad, iMovie 3 werkt voor geen meter. iMovie 2 liep veel sneller. Ik denk dat ik iLife weer verwijder en terug ga naar iMovie 2 want de verbeteringen in iMovie 3 vallen me ook zwaar tegen.

hm ja ik vond ook dat imovie erinstig te zwaar was maar nu ik wat langer me werk en nieuwe bestanden maak echt van imovie 3 valt het wel mee. Ik weet niet of iemand dat ook heeft?

Flip┬┐

WWW.ACIDDESIGN.NL

Ik vind het belangrijk dat ik eindelijk de app-venster van iMovie3 kan vergroten/verplaatsen, zodat de achtergrond zichtbaar blijft, dus ik blijf bij 3. Met wat engelengeduld kom ik er wel. Samenwerking met iPhoto vind ik wel weer handig.

Hier staan wat tips over iMovie 3 , om hem wat sneller te maken :

http://www.danslagle.com/mac/imovie/iMovieFAQ.html