Importeren direct met plaatje

Ik ben voor mijn opa aan het importeren en zoek ik overal een plaatje bij maar telkens als ik de cd een plaatje geef voor het importeren gaat dat plaatje niet meer ofzo. wat doe ik fout? Of kan het gewoon niet? Hoop dat jullie me kunnen helpen!

Een beetje cryptische omschrijving. Kun je wat niet lukt iets duidelijker omschrijven? Nu snap ik het niet...

Je moet eerst de cd importeren (in iTunes neem ik aan?), en dan pas in je bibliotheek een plaatje toewijzen, als je er een toewijst aan de de cd die in de computer zit, is hij weg zodra je hem eruit haalt. Is dit wat je bedoelt?

ja maar kan het niet voordat ik ga importeren?

Nee, kan niet. Ik heb het ff geprobeerd, maar kan pas na het importeren. Waarom wil je het trouwens zo graag ervoor doen?

Nope dat gaat niet. Wat ik het makkelijkste vind is gewoon eerst alle cd's importeren, ondertussen de plaatjes zoeken, en dan is het nog maar een paar minuten werk om de plaatjes aan de cd's te hangen.

Jonas

Wat helemaal makkelijk is is het installeren van Fetch Art script in iTunes. http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/19933

Selecteer alle net geimporteerde cd’s met een smart playlist (just added) en fetch art kan (veel) album art in één keer toevoegen. Bij mij vond ie toch wel 80/90%. Het ligt ook een beetje aan het type muziek, de wat ‘vagere’ muziek moet je zelf even zoeken.

En anders leen je ff een cover uit [url=http://www.walfredgeesink.nl/itunes/]de iTunes Music Store[/url].

Heeft iemand een idee waar de artwork files worden opgeslagen?

Ik heb het zelf al gevonden. De plaatjes (artwork) worden [b:5da01a67b5]in[/b:5da01a67b5] elke AAC file opgeslagen.