In de pers

[img:860b68d5d6]http://forum.onemorething.nl/album_pic.php?pic_id=19775[/img:860b68d5d6]

Gaap

dat nieuws is echt al van een paar weken geleden :roll:

[quote:68bafc1568="lumpii"]dat nieuws is echt al van een paar weken geleden :roll:[/quote:68bafc1568] klopt, ik had er een fotootje van gemaakt maar kwam hem nu pas weer tegen immers leest niet iedereen die krant dus is het wel de moeite waard op te posten.

joepie

Leuke Sinterklaas-surprise toch? :P

Eerder een vervelende surprise, denk je dat je een iPod krijgt en dan zitten er toastjes in de doos… :) Gelijk heel december verpest.

Maar een mueslireep is langwerpig en dun. Ongeveer even dun als de iPod Nano (2G). Dus nu is het niet meer mogenlijk, met de nieuwe Nano's. Helaas, maar dat wordt een ander koekje zoeken... :wink:

[quote:fda6971dc1="iSanderr0"][quote:fda6971dc1="lumpii"]dat nieuws is echt al van een paar weken geleden :roll:[/quote:fda6971dc1] klopt, ik had er een fotootje van gemaakt maar kwam hem nu pas weer tegen immers leest niet iedereen die krant dus is het wel de moeite waard op te posten.[/quote:fda6971dc1]

als je van deze praktijken op de hoogte bent / was, snap ik niet dat je zo maar een paar honderd euro overmaakt naar een onbekende.
t was bij jou geloof ik wel goed afgelopen had ik begrepen?

Bij zoiets wil je toch altijd eerst zien wat er in de doos zit? Dat lijkt me vrij normaal.

Verkopen via Internet. Vooruit laten betalen en versturen per post. Of gewoon onder rembours af laten leveren. In je pakje kijken mag je pas als de postbode zijn geld heeft ontvangen.

Dit [url=http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=103640&postdays=0&postorder=asc&highlight=stunning&start=0]topic[/url] misschien een optie?

Wat een wereldnieuws.......NEXT

Graag verder in de link van Mr Wabbit ;)