Indesign pagina inhoud in nieuw (groter) document plaatsen?

Ik heb een Blurb boek opgemaakt, maar dit moet nu een maat groter worden. Hoe kan ik alle inhoud naar een nieuw leeg document met evenveel blanco pagina's verplaatsen? Stramienpagina moet dus uit de nieuwe template actief blijven. Ik weet dat ik nadien uiteraard nog een en ander moet vergroten en verplaatsen.

is het niet eenvoudiger om hem via "bewaar als" opnieuw op te slaan en dan via de document instelling je pagina-formaat aan te passen?

Nee, want dan heb ik niet alle hulplijnen, afloopdingen etc zoals ze bij het grotere boek horen. Ook vraag ik me af of de koppeling met de upload en koopplugin nog werkt.

een stramienpagina kan kje laden van één Indesign document naar het andere net zoals stalen.

Maar de X & Y waarden zullen bewaard blijven van het originele document, dus ook de positie van hulplijnen en dergeljke.

Als je CS6 hebt kan je twee verrschillende layouts maken van 1 documet.

Is eigenlijk bedoeld voor tablets maar werkt ook voor papierformaten.

vr gr

Precies wat Carlo zegt. CS6 Liquid Layout en Alternate Layout. Interessant genoeg om het (als je het nog niet hebt) een demo run te geven.

In je scriptsfolder zit een addguides, die kun je over all je pagina's laten lopen.
Aanpassen van documentinstellingen met vinkje bij aanpassen aan lay-out (onder Lay-out menu)
Meeste zaken zijn dan gewoon weer net uitgelijnd aan marges etc. En belangrijk, je fontgrootte is hetzelfde, i.p.v. geschaald (mocht je je .indd pagina's importeren en dus schalen naar document grootte)

of
http://indesignsecrets.com/resizing-document-pages.php

of (en daar heb ik het vandaan eigenlijk)
http://indesignsecrets.com/convert-portrait-to-landscape-with-layout-adjustment.php

succes ermee