Inlog problemen Mijndomein.nl (ervaringen?)

Mede OMT-ers,

Ik ben een tijd gebruiker geweest van Mijndomein.nl en heb geen klachten over de webhosting. Ik probeer echter in te loggen in mijn account (omdat ik mijn abonnement wil opzeggen bij Mijndomein.nl) alleen ik zit al tijden met het probleem dat ik niet kan inloggen. Als ik inlog dan blijf ik op een wit scherm hangen.

Ik heb al gecorrespondeerd met de helpdesk van Mijndomein maar die kunnen mij niet verder helpen. Nu is OMT een gigantische grote community en er zal vast ook nog wel iemand hier op het forum zijn die host bij Mijndomein.

Ik draai Mac OS X Lion en heb elke Browser geprobeerd (Safari, Firefox, Chrome en Opera). Zou graag weten of dit een probleem is wat verder nog meer leeft.

Dankjewel!

Ik heb ook 2 domeinen lopen bij hun, en ik kan prima inloggen.

Heb het zojuist nog geprobeerd.
Probeer anders eens een testuser aan te maken en daar in te loggen?

Hier overigens in te loggen met Firefox en Safari op 10.7.3.

Ik heb zelf een aantal websites lopen bij Mijndomein.nl en verder geen enkel probleem met inloggen. Geprobeerd op 10.6.8 en 10.7.3 op alle browsers. Heb je gewoon puur om te testen wel eens een andere internetverbinding getest op je Mac (andere wifi of ethernet aansluiting) want heb zelf meegemaakt dat een vorige router wat ik had een dusdanige slechte configuratie/firmware had dat dat ik grote moeite had om beveiligde websites (https) te openen.

Nog wat andere tips :

- Test eens op een andere user

- Gooi de map Caches eens weg in je gebruikers bibliotheek (~/Bibliotheek) als bovenstaande wel werkt

- Als bovenstaande niet werkt , maakt eens een nieuwe netwerklocatie aan via Systeemvoorkeuren ┬╗ netwerk

- Als je toch Lion hebt , start eens op vanaf de Recovery partitie (cmd+r) , daar is ook een Safari te vinden die los staat van je besturingssysteem. Kijk eens of het daar wel of niet werkt. Zo kun je een systeemwijd probleem isoleren

@Moriarty en @Pascalvilt,

Bedankt voor jullie snelle reactie!

Ik heb de tips van jullie beiden uitgeprobeerd, maar alle opties hebben niet geholpen. Het vreemde aan het probleem is, is dat meerdere computers dit probleem hebben. Mijn MacBook waar ik nu op zit vertoont het probleem en mijn iMac thuis vertoont hetzelfde probleem.

Op mijn werk heb ik de beschikking over een iMac met Bootcamp. Als ik hierop probeer in te loggen op MijnDomein.nl lukt het ook niet. Via Chrome krijg ik dan ook het volgende bericht:

"Er is een fout opgetreden toen de website https://ssis.mijndomein.nl/ssis/checkSession?token=eae188-a4723c-935580-5a57d8-8b0e04 probeerde op te halen. De server kan offline zijn wegens onderhoud of kan onjuist zijn geconfigureerd.""

Maar als de rest wel kan inloggen, waarom kan ik dan niet met meerdere computers inloggen. Dat is de vraag.

Ik kan gewoon zonder problemen inloggen. Probeer het eens via https://www.mijndomein.nl/login