Inloggen op Internet zonder wachtwoord

Beste mede Mac-ers,

Heb ik iets gemist of is het nog steeds niet mogelijk zonder wachtwoord in te loggen op Internet?

Groet,

andrez.

uhh... Als je ergens inbelt zul je altijd een account met wachtwoord moeten hebben. Als je kabel of adsl hebt, heb je geen account en wachtwoord nodig om op het internet te komen. Om je mail te lezen natuurlijk wel.

Wat?! Ik heb ADSL, maar ik moet pptp, 'verbind' en dan m'n wachtwoord intypen, alvorens er contact gemaakt wordt.

Dit wordt een bekende discussie denk ik, waarover ook al heel veel is geschreven. Zoek in de forums en je zult vinden hoe je met adsl zonder inloggen online kunt komen. Begin hier eens:

http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?t=596&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=adsl+pptp+inloggen

ah.. jaja, maar dan 'bel' je in feite ook in. Als je je adsl modem zou tweaken en er een router van zou maken is dat niet meer nodig. Mogelijk heb je hier wat aan: http://www.adslexpert.nl/tweak.html

Peter

Ha, daar ben ik zo ongeveer begonnen hier, nog vanuit OS9, omdat ik toen via X nog geen verbinding kon krijgen. Los van hacken en tweaken, wat ik toch ietwat te riskant vind, zie ik nog steeds geen mogelijkheid het wachtwoord e.d. achterwege te laten.

Klopt, het is of tweaken of router kopen. Anders inloggen met pptp-gui.

Eigenaardig, ik meende dat iemand had gemeld dat er een stukje software zat aan te komen waarmee je zou kunnen inloggen via pptp, maar dan zonder wachtwoord. Nou ja, ik zal het wel gedroomd hebben dan.

Ik heb ook mn modem getweakt, werd dat inbellen een beetje zat... Anders zou ik het ook niet weten :(

Dat kan het met de Internetverbinding tool van Jaguar zelf. http://home.planet.nl/~wimac/tips.html#adsl