Inlognamen en wachtwoorden in Safari 4 - opgelost

Sinds ik Safari 4 gebruik, merk ik dat Safari inlognamen/gebruikersnamen niet meer onthoudt. Als ik bijvoorbeeld op Twitter wil inloggen, moet ik elke keer opnieuw mijn gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Voorheen was het dan zo dat het invoeren van de eerste letter van de gebruikersnaam al de rest deed verschijnen. Dit komt bijvoobeeld nu ook voor bij MobileMe. Bij Firefox (3.5) wordt het wel onthouden. Doe ik iets niet goed? Of is dit een gebrek in Safari? Wie weet raad?

Ik heb idd hetzelfde probleem, ben benieuwd naar reacties

Ik heb hier in het geheel geen last van. Is het een idee om Safari eens opnieuw in te stellen en dan te zien of hij de opnieuw ingevoerde wachtwoorden onthoudt? Safari > Stel Safari opnieuw in.

[quote:dfc4ba9057]Stel Safari opnieuw in[/quote:dfc4ba9057] Heb ik gedaan, maar het maakt geen verschil. Opnieuw moet ik alles invoeren.

Hier ook geen problemen. Heb je wel ingesteld dat Safari de wachtwoorden onthoudt? Dus Voorkeuren > Formulieren en dan "Gebruikersnamen en wachtwoorden" aanvinken.

Dat was het, nu werkt het wel. Blijkbaar is deze instelling bij de upgrade van 3 naar 4 gewist. Bedankt!

Het zijn de meest logische dingen die je meestal vergeet :P Maar had dit probleem zelf ook vlak na installatie, vandaar ;)

bedankt!