inlogscherm omzeilen

Als iemand gebruikersnaam en wachtwoord niet meer weet hoe lost hij dit op zodat hij toch op zijn mac kan komen, opstarten met originele DVD ?

-- Zie ander antwoorden --

De betere tips hier... :?

Lees hier: http://support.apple.com/kb/HT1274 en dan in het bijzonder de alinea ‘Resetting the original administrator account password’ (uitklappen).

DVD erin en dan je wachtwoord herstellen moet genoeg zijn (dit integestelling tot volledige installatie van je systeem).

Edit: @maclover Je kan beter ff je post weghalen want dat antwoord is nou niet echt het meest handige!! :sealed:

En leg dan ook even uit hoe je een backup maakt van je thuismap als je niet verder komt dan je loginscherm… :innocent:

Post is verwijderd. Ik wist niet dat je het zo makkelijk kon oplossen :D Verder kun je toch via target-mode de thuismap naar een andere mac slepen en dan het nodige er uit halen :wink: eventueel kun je die na de installatie dan weer terugzetten.

Voor de topic-starter.
Volg het antwoord van Oppie

*zucht* Wie zegt dat de TS een andere Mac ter beschikking heeft? :innocent: Je poging is aardig maar de uitvoering niet helemaal vlekkeloos.

[quote:ec03a02fb5="MouseMighty"]DVD erin en dan je wachtwoord herstellen moet genoeg zijn (dit integestelling tot volledige installatie van je systeem).[/quote:ec03a02fb5] Helaas is dat niet voldoende. Je hebt dan wel weer toegang tot je systeem, maar niet meer tot je sleutelhanger. En daar zijn ook veel wachtwoorden in opgeslagen. Wachtwoord niet vergeten dus.