Installeren Open Office Intel Mac

Hallo,

Via elke download link krijg ik de hoofdpagina van open office weer… ik zou graag de nederlandse versie van open office willen installeren in plaats van office 2004 die ik nu heb. gaat om een macbook van eind 2008 (intel dus)

wat raden jullie aan en welke link is het beste…

http://nl.openoffice.org/downloaden.html - Mac OSX (x86) NL (3.0.1) 172 MB ?

oftewel:
http://openoffice.bouncer.osuosl.org/?product=OpenOffice.org&os=macosxintel&lang=nl&version=3.0.1

jep met dank aan firefox... maar is open office beter dan office 2004. ik gebruik het echt heel soms voor een sollicitatiebrief of notulen van ons werk?

Meest makkelijke is de onderste tip op te volgen die op de pagina staat waar [url=http://www.gratissoftwaresite.nl/tips/taxonomy/term/61]deze link[/url] naar linkt.

Ik begrijp niet waarom je eerst zegt dat je O-O wilt installeren en vervolgens vraagt of deze wel beter is? Dat is toch een kwesite van uitproberen?

OpenOffice werkt inmiddels... Ik wilde graag weten of OpenOffice beter presteert dan MicrosoftOffice 2004. Instaleren wilde op dat moment niet lukken en dacht voordat ik moeite blijf doen vragen of er niet veel negatieve verhalen over zijn. Maar ik ben tevreden. Bedankt.

Open Office is top. Ik heb verleden jaar iWork '08 gekocht, maar achteraf is dat weggegooid geld geweest. Niet dat iWork niet goed is, maar Open Office 'does the job' voor mij.