Instant PDF en OSX (en Acrobat 6)

Wanneer is Instant PDF nu eindelijk eens OSX compatible? AAAHHRGG. (Zelfs Pitstop is al OSX compatible). Zou het niet fijn zijn als Enfocus nu eens een echte datum noemde?

Ze weten dat iedereen er mee zit, zie hun voorpagina maar. En een heel verhaal over hoe goed het is dat Acrobat 6 er is en Adobe het certifie-en van pdf’s heeft overgenomen. http://www.enfocus.com/chart.php

Maar ik wil een datum! :evil:

Godzijdank dat er nog twee studio mensen zijn met OS 9

PitstopServer is er inderdaad al voor OsX. Dus die workflow kunnen we nu naar OsX over gaan zetten. Maar we zitten nog steeds met smart op PitstopPro voor OsX te wachten.

Iemand al ervaring met PitstopServer 3.0 onder OsX?
Overzetten van oude instellingen/actionlists/workflow van PitsopServer 2.0/9.1 naar 3.0/OsX?

[quote:b261c40409="rbroen"]Godzijdank dat er nog twee studio mensen zijn met OS 9[/quote:b261c40409]

Zonder classic had ik geen leven! :cry: En ik heb noodgedwongen ook 1 mac met OS9, de [b:b261c40409]SCANMAC![/b:b261c40409]. Toen ik de scanner kocht (een vette UMAX A3 scanner) was OSX er al. In de productomschrijving stond MAC/PC. Dat was dus bullshit! Er komtgewoon geen plugin voor OSX! Umax kan van mij aan het gas!

[url=http://www.enfocus.com/products/overview.php?nr=1]Instant Pdf[/url] en [url=http://www.enfocus.com/products/overview.php?nr=3]PitstopPro[/url] zijn er nu dus eindelijk voor OsX.