Instant share vertikt het

Ik heb een c5180 printer en daarbij kon ik vroeger scannen naar mail. Nu werkt dat niet meer, heb opnieuw apparaatbeheer gedraaid maar instant share blijft hangen, ook de registratie wordt nooit voltooit. Bij scannen vanuit apparaatbeheer wordt altijd gekozen voor jpeg naar fotosmart, als ik dan wil kiezen voor email naar apple mail krijg ik altijd de melding kan niet scannen, apparaat is in gebruik. Iemand enig idee hoe dit op te lossen is?

Heb je de laatste drivers van de HP website gedownload? Het wil al eens lukken dat deze niet compatibel zijn met OS. Ik heb hier ook een C4280 staan en die heeft het ook een tijdlang niet gedaan omwille van het niet compatibel zijn van de drivers met m'n OS. Na heel wat heen en weer gemail tussen mezelf en de support van HP zijn we erachter gekomen dat het zuiver aan de software lag. Dus misschien op zoek gaan naar een vorige driver waarmee het nog wél werkte?

Dat ga ik nu ook maar even doen. 2 jaar terug deed hij het nog wel en het verschil is een eerdere os combinatie of mogelijk een iets oudere hp softwareversie.