Internet meter?

Wie o wie weet of er een programmaatje is of plug-in utility. Wat laat zien wat ik aan het up en downloaden ben. Dus dat ik in een metertje zie wat er gebeurt met m'n verbinding. Met andere woorden een internet snelheidsmeter. Heb al wat gevonden bij KPN dat heet "Nuria" maar uiteraard geen OSX support. HEb wel al een mail gestuurd. Dat ik het zeer op prijs zou stellen als ze zoiets voor de mac ontwikkelen. Maar ik heb zo'n vermoedden dat iemand het al ontwikkeld heeft. En ik niet goed zoek.

Somebody…?

Menumeters te vinden op Version Tracker.

(deze vraag is al duizend keer gesteld …)

en de search doet het hoor

Ok ik zal de vraag anders formuleren. Ik zoek een internet speedmeter en dan iets anders dan menumeters. De reden is dat menumeters zich in m'n menubar nestelen. En zich zelf een beetje opdringt. Ik wil gewoon een floating schermpje wat een geeft wat na buiten wordt gepompt en wat er na binnenkomt.

Ik gebruik naar volle tevredenheid de widget Netpulse van Konfabulator. Deze geeft het in en uitgaande verkeer in een zwevend schermpje.

[quote:891f0e03d3="Jordan_D"]Ok ik zal de vraag anders formuleren. Ik zoek een internet speedmeter en dan iets anders dan menumeters. De reden is dat menumeters zich in m'n menubar nestelen. En zich zelf een beetje opdringt. Ik wil gewoon een floating schermpje wat een geeft wat na buiten wordt gepompt en wat er na binnenkomt.[/quote:891f0e03d3] dan is dit iets voor je: http://www.starcoder.com/xrg/themes/index.shtml En en menumeters kan ook alleen maar je netwerk stats laten zien ;)

Kijk, June knows. Wat ik bedoel. Thnx. Helemaal top.

Is er ook een soortgelijk tooltje om in je bovenbalk te planten?