Internet na switch?

Hallo OMT,

Ik ben van plan binnenkort mijn eerste mac te kopen (macbook alu) en daarbij een airport express zodat ik draadloos kan printen. We hebben hier thuis nu een “ADSL Instap Surfen” afbonement van Het Net. Nu las ik ergens in het onderdeel veelgestelde vragen van het “surfen & bellen” abonnement op de Het Net site dat “surfen & bellen” niet compatibel was met mac’s. Bij de veelgestelde vragen van ons “ADSL instap surfen” abonnement staat er echter helemaal niks over hardware vereisten.

Weet iemand of ons Het Net abonnement voor problemen kan gaan zorgen met mijn nieuwe macbook?

Volgens mij is dit aperte onzin. Ik zou mij geen zorgen maken ...

Nee, het gaat werken.

Waarom? Je hoeft alleen de modem/router maar in te stellen via een web-interface (soort website die op de modem/router staat. Het dataverkeer is zowel PC als Mac geschikt, het is namelijk universeel voor alle netwerkapparaten.

Wat KPN bedoelt te zeggen: “We bieden geen hulp aan voor mensen die een Mac hebben. We weten daar namelijk geen bal vanaf.” Simpel maar waar.

Je kunt hier nog wat vinden over Surfen en Bellen: Klik. Puntje 5 staat je vraag, daar staat namelijk ook een stukje over de Mac.

Misschien dat ze het over VOIP (zo heet het toch?) denken dat het moeilijk wordt, maar het is inderdaad onzin. Alle abbo's werken wel anders was dit uitgebreid op OMT wel behandeld.

Oja nog even offtopic maar een tip voor je “signature”

<center><img src=“http://img87.imageshack.us/img87/4904/omtchristmasbannerjj5.png” img/>

Moet je vervangen in:

[code:1:6b6df36e47][img]http://img87.imageshack.us/img87/4904/omtchristmasbannerjj5.png[/img][/code:1:6b6df36e47]

Resultaat:
[img:6b6df36e47]http://img87.imageshack.us/img87/4904/omtchristmasbannerjj5.png[/img:6b6df36e47]

@sypie: Please verbeter je [url] tag even… Dikke verticale scrollbalk voor mij :stuck_out_tongue:

Je bedoelt een horizontale scrollbalk denk ik ;-) maar het is verbeterd. Dit forum staat giga lange links niet toe als het afgebroken wordt.

Oké, dat is wel geruststellend. Heel erg bedankt allemaal :)

[quote:0346ddd98a="Delars"]Nu las ik ergens in het onderdeel veelgestelde vragen van het "surfen & bellen" abonnement op de Het Net site dat "surfen & bellen" niet compatibel was met mac's.[/quote:0346ddd98a] Als ze dat antwoord geven, weet je gelijk het IQ van die provider. Ik schat dat hierdoor erg laag in.

Het is zelfs nog erger... De Mac zal zonder instellingen gewoon het internet opgaan, dus geen wizzards, geen onmogelijke vragen met TCP/IP-protocollen en netwerkadapters...

Welkom in de wereld van Apple…

Dat kan ik bevestigen.

Wij hebben ook surfen&bellen van hetnet.

Enkel wat je nodig hebt is de code van je wifi netwerk :wink: (mits die beveiligd is)

Gr,

Zela

[quote:6f574f6606="sypie"]Dit forum staat giga lange links niet toe als het afgebroken wordt.[/quote:6f574f6606] http://tinyurl.com/ is de oplossing. TinyURL comprimeert lange urls.

[quote:4ebf61b090="Yaris"][quote:4ebf61b090="sypie"]Dit forum staat giga lange links niet toe als het afgebroken wordt.[/quote:4ebf61b090] http://tinyurl.com/ is de oplossing. TinyURL comprimeert lange urls.[/quote:4ebf61b090]

Da`s zeker wel hanig zeg … :smiley: