Internetradio rippen in iTunes

Er zijn programmaatjes die een internet-radio kunnen opslaan als audio-bestand. Ik heb er 1 gevonden, maar deze blijkt alleen maar te werken in Winamp. En ik gebruik het liefst iTunes, dus ik vraag me af of daar ook in geript kan worden.. Weet iemand hier iets vanaf?

Mag dat eigenlijk wel? Of is Buma & Brein dan weer boos? Zal wel, die worden overal boos over.

Je zou met Wiretap of Audio Hijack het geluid van iTunes op kunnen nemen

tja..vette pech voor hun :)

stream ripper x : http://streamripperx.sourceforge.net/

oh wiretap mag dan zeker ook niet 8)

Misschien heb je ook iets aan CocoaJT:

http://jeanmatthieu.free.fr/cocoajt/.

[quote:cef981ff2d="Meneer Guggenheimer"]Mag dat eigenlijk wel? Of is Buma & Brein dan weer boos? Zal wel, die worden overal boos over.[/quote:cef981ff2d] Mss een reden temeer om het te doen :evil:

Ik denk het niet, je kunt het ook op een casettebandje opnemen toch? Er bestaat ook een programmaatje van Griffin, dat werkt ook wel vrij goed. Ik dacht dat het iFill heette..

edit: linkje

Ik gebruik al tijden RadioLover om de stream van mijn eigen uitzendingen te rippen in de originele bitrate. Werkt perfect. Hier is de URL: http://www.bitcartel.com/radiolover/index.html

Bedankt voor de snelle reacties! Het is inderdaad een discussiepunt of deze handeling wel of niet legaal is, daar dacht ik ook aan toen ik het onderwerp opende. Maar het is eigenlijk hetzelfde princiepe als de radio op een casettebandje opnemen. Het mag, zolang je er maar niet in gaat handelen. Ik ga deze mogelijk echt even af 8) Nogmaals bedankt :D

[url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/23358]Radiorecorder[/url] heb ik persoonlijk goede ervaringen mee. Misschien de moeite van het proberen waard.