iOS notificaties

Ik had begrepen dat je je iOS notificaties kon laten tonen in Mavericks.
Nu kan ik niet in Mavericks of op de Apple website terug vinden hoe deze functie werkt en hoe je deze functie aanzet.
Iemand enig idee?

bij mijn weten is daar nooit wat over verteld? maar het zou wel super zijn zeg! en dan ook reply bijvoorbeeld naar whatsapp

Dat heb je verkeerd begrepen. Iets dergelijks is nooit aangekondigd.

Ik dacht toch echt;

Klopt daar is volgens mij wel over gesproken, miss. komt het nog later als het er al niet in zit.

Vind het wel vaag dat het er nu niet inzit dan?

Iemand?

En nog een bumpje dan maar :’)

Ik denk dat men een beetje verkeerd heeft begrepen wat de bedoeling was. Websites kunnen nu notificaties weergeven. Die support zit in zowel iOS 7 als in Safari 7 op Mavericks. Macrumors en de NOS maken hier al gebruik van. Voor de rest is nu notification center op iOS en op OS X gelijkgetrokken (itt voorheen heeft OS X nu ook een niet-storen modus).

Er is nog wel iets gezegd over dat notificaties die je op het ene device al gezien hebt, vervolgens op de andere devices ook weg gaan zodat je niet vier keer tegen hetzelfde aan zit te kijken.

Echter lijkt het erop dat de app daarvoor ook moet worden aangepast, want bijv. voor nu.nl breaking news notificaties werkt dit wel tussen verschillende iOS-devices, (nu.nl heeft ook iCloud-sync voor de gelezen artikelen, werkt prima) maar voor andere apps niet. (bijv. RTL Nieuws)

In de toekomst is het dus bedoeling dat Mac OS X ook synct zodat apps op alle apparaten gelijk zijn. Nu is daar nog niet veel van te merken.