iPad (2021) Review: heel erg makkelijk, maar nog steeds erg goed

De iPad (2021) is misschien wel heel erg makkelijk van Apple, maar doet het anderzijds ongelofelijk goed. En is dat niet waar het om draait?

Dit topic dient als reactie-hub voor bovenstaand artikel. Via dit topic kun je op het artikel reageren. Je reactie wordt ook automatisch onder het artikel op de website getoond.

“ heel erg makkelijk, maar nog steeds erg goed”. Wat is dat nou voor kop?

Je bedoelt dat Apple zich er gemakkelijk van af maakt? Waarom zet je dat dan niet in de kop?

iPad (2021) Review: heel erg makkelijk, maar nog steeds erg goed

Oh, oh, oh…
‘… en nog heel erg goed’ had daar moeten staan.
Het is EN en geen MAAR.

Met ‘maar’ impliceer je dat je liever had gehad dat het een kutding was geworden, terwijl hij nu nog steeds erg goed is en dat je dat eigenlijk erg tegenstaat.

Door de jaren heen altijd met plezier dit blog gelezen, maar jeetje wat een verschrikkelijk slecht Nederlands de laatste tijd; is er geen quality control meer op deze website?

“De iPad (2021) is nog altijd een ontzettend indrukwekkende tablet. Meer waar voor je geld krijg je bij Apple bijna niet.” … wat een rare zinconstructie! Je spreekt jezelf tegen. Is het indrukwekkend?, of krijg je geen waar voor je geld?

“heel makkelijk, maar is dat erg?” … wat is dat nou voor rare zin? Makkelijk lijkt me fijn, toch?

Groetjes!

Kom jongens, niet te kritisch. De stukjesschrijvers krijgen per uur waarschijnlijk net zoveel betaald als de fabrieksarbeiders in de Foxconn sweatshops.

Maar goed, de titel loopt inderdaad niet zo lekker, ‘Marginale update, maar nog steeds erg goed’ was duidelijker geweest, en allitereert ook meteen.

Als je écht gefundeerd over het taalgebruik wil klagen zou ik hierover beginnen:

Wanneer je buiten bent toont je scherm dus meer blauw ligt