iPad loopt vast tijdens softwareherstel via iTunes

Hallo,

Ik probeer mn iPad te herstellen via iTunes (3.2.2). Eerst download hij de software en vervolgens probeerde iTunes dat te installeren. Vervolgens zie je op de iPad ook een balk te voorschijn komen die aangeeft hoe ver de installatie is.

Na een kleine tijd blijft hij steken op bijna het einde en gaat ie niet verder :S, hoe lang ik ook wacht. Ik heb uiteindelijk de stekker eruit getrokken en vervolgens de iPad overnieuw opgestart en hetzelfde herhaal. Dat gaf een hetzelfde resultaat.

Nu heb ik dus constant het "[i]connect to iTunes[/i]" - logo op mn iPad als ik hem opstart.

Daarnaast geeft iTunes ook niet aan wat de capaciteit, huidige softwareversie en serienummer is. In plaats daarvan staat er "[i]N / B[/i]"

Staat er nu wel een besturingssoftware op ? En hoe kan ik dit mogelijk oplossen ? Kan dit aan iTunes liggen ? En vervalt dit eventueel onder de garantie ?

Ik hoop op wat antwoord ;)

Heb je hem gejailbreakt?
Want dat kan voor zulk soort problemen zorgen.

Ik had hem gejailbreaked. Maar ik weet niet of iTunes die er nu heeft afgegooid. :S

In vervolg op [url=http://www.onemorething.nl/community/topic/ipad-restoren-naar-321?replies=5#post-2041653]dit topic[/url] gaan we verder.....

Heb hetzelfde probleem met een iPod touch van een vriendin. (sowieso niet gejailbreakt, meisje luistert enkel naar muziek)
Hij blijft in herstelmodus, hoeveel keer je ook 'herstelt'.
Ook geprobeerd om oudere software te installeren, niet gelukt.
Allerhande programma's om hem eventueel uit zijn slaap te wekken lukten niet.

Is hier een oplossing voor?

Thx!