Ipad pro 9.7 herstart

Zijn er soms mensen die ervaren dat de ipad pro 9.7 durft te herstarten ? Ik had dat voor op een 32gb model, dat het toestel op willekeurige momenten herstart. Het apple logo verschijnt en ik kwam terug uit op het lock screen. Toestel was slechts 2 dagen oud, dus ingeruild voor een andere, dan maar het 128gb model gekozen. Tot op heden “slechts” eenmaal een herstart gehad. Nog mensen die dit reeds hebben meegemaakt ?

Tot nu toe NIKS.

Mijne heeft hier ook geen last van. Heb de iPad pro 32GB WiFi.

omdat je een herstart krijgt koop je een andere ipad?!

gewoon een software probleempje ga je je ipad toch niet inruilen?, 9.3.2 is vandaag uitgekomen, maar ik zou nog heel even wachten, schijnt nog wat problemen met zich mee te brengen.

Ik heb deze wel kunnen ruilen en ja, opgelegd voor een model met meer opslag. Op engelse forums lijkt dit probleem meer voor te komen. Een software probleem, dan moeten er meer mensen last van hebben. Om de 7 a 8 minuten een herstart, dan lijkt me logisch dat toestel geruild word.

:roll:

Ook in iOS 9.3.2 blijft dit voorkomen. Zie: http://www.macrumors.com/2016/05/17/9-7-inch-ipad-pro-crashing-issues-safari/