iPhone 13 Pro (Max) review: tot in detail je allerbeste optie

De iPhone 13 Pro (Max) lijkt op het eerste oog een kleine upgrade te zijn, maar is in de praktijk waarschijnlijk je allerbeste optie.

Dit topic dient als reactie-hub voor bovenstaand artikel. Via dit topic kun je op het artikel reageren. Je reactie wordt ook automatisch onder het artikel op de website getoond.

Ook heb je met dit toestel weer een nieuwe oplader nodig als je gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot snel-laden. 27 watt zou de nieuwe lader moeten zijn. De 18 watt lader van de iPhone 12 is wel te gebruiken maar dan kan je niet snel-laden. Dit geeft weer eens aan dat die hele discussie over USB poort of Lightning via de Europese commissie allang weer is achterhaald. Zoals meestal wordt daar het paard weer eens achter de wagen gespannen. In principe wordt je hiermee met elk nieuw toestel ook gedwongen om een nieuwe oplader aan te schaffen.

Tijd om volgend jaar dus gewoon lekker het camerasysteem terug in de behuizing te stoppen en te stoppen met het grote camerablok

Jij zou bij apple moeten werken man! Wat een genie zeg. Ik snapte al niet waarom ze dat niet gewoon deden. Je bent waarschijnlijk een ingenieur?