Iphone 320 euro in Zwitserland met een Simlock

iPhone

Dinsdag kwam T-Mobile op de proppen met drie speciale iPhone abonnementen. Uit de reacties blijkt dat veel mensen de iPhone willen kopen, maar nog aan een ander abonnement vastzitten. Na wat onderzoek van 925 blijkt dat de iPhone in Zwitserland goedkoop zónder abonnement te koop is.

Zwitserland
De Zwitserse provider Swisscomm biedt de 8GB en 16GB modellen aan voor CHF520 en CHF 620, wat overeenkomt met €323 en €385. Dat is inclusief 7,6% BTW (wat een land…) en geen geld. Helemaal als je bedenkt dat Amerikanen inclusief het goedkoopste abonnement 1900 (dollar, dat wel) betalen voor de telefoon. Op de Zwitserse prepaid toestellen zit een simlock, maar dat is eenvoudig te verwijderen met software. En als u daar zelf geen zin in heeft dan zijn er vast wel ergens nerd-achtigen te vinden in uw kantoor. Als u dat gedaan heeft kunt u uw huidige simkaartje in de iPhone stoppen en er alles mee doen wat je eigen provider ondersteund!

Dit wisten we al ?

Hoeveel keer heb ik dit verhaal nou al voorbij zien komen?

2 zoektermen en kijk eens…

Vet! nu nog een bron bij je bericht en een link van een Zwitserse online store! :innocent:

[quote:25fb6617e5="loukanton"]Helemaal als je bedenkt dat Amerikanen inclusief het goedkoopste abonnement 1900 (dollar, dat wel) [/quote:25fb6617e5] $1900? :?

http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=128653

Daar graag verder…