Iphone 5 kapot

Ik heb een iphone 5, met IOS 7 beta 3 (legaal), maar sinds vanmiddag heb ik opeens een zwart scherm? Mijn itunes herkent de telefoon niet, en omdat mijn sleep button kapot is, krijg ik hem niet in dfu mode (ook omdat mijn telefoon de telefoon niet vindt).

Wat te doen?

Accepteren dat je met een beta bent gaan klooien terwijl dat wellicht een telefoon was die je niet kon missen?

Ik zou het op de developer forums van Apple vragen, wanneer die weer werken.

Naar Apple gaan, als je developer bent hebt je nog steeds recht op hardware ondersteuning.

Aan alle zeikerds (GrannySmith; dit is nu al je zoveelste schreeuw om aandacht) op dit forum: als je niets nuttigs hebt te melden, houdt dan lekker je bek. Iemand komt hier voor hulp en aan dat gezeik dat hij beter had moeten weten, heeft hij niets. Daarnaast geeft hij aan dat hij de beta legaal heeft draaien, dus ik neem aan dat hij voor dat geld ook iets ontwikkelt (heeft). Ik heb zelf ook iOS 7 draaien en ben sinds kort een App aan het ontwikkelen en deze staat bij lange na niet in de App Store. Dus ben ik nu ook een ongeduldig persoon en is het mijn eigen schuld als mijn iPhone defect raakt, NEE!!

Mij lijkt het altijd slimmer om bij updates eerst voor goed werkende hardware te zorgen. Zeker als je developper bent, lijkt het me zaak dat je dan bij bugs zeker weet dat het niet aan je faulty hardware ligt. Maar ja, dat is mosterd na de maaltijd.

Maar goed, een iPhone 5 valt hoogstwaarschijnlijk nog ruim binnen de garantietermijn, dus ermee naar Apple en 'm laten repareren. Kun je daarna verder kijken.

Ik heb ook een Iphone 5 IOS7 beta 3 (illegaal). Het is me ook 1x overkomen dat mijn iphone niet meer reageerde als behoren met tevens een zwart scherm. Mijn Iphone deed het weer na het in Dfu-mode te zetten en weer uit Dfu-mode te halen. Zo heb ik dit opgelost. Dus als het je helemaal niet lukt dan adviseer ik je om je sleep button te repareren.

[quote=NielsDam url=http://www.onemorething.nl/community/topic/iphone-5-kapot/#post-2577809 time=1374514355]

Aan alle zeikerds (GrannySmith; dit is nu al je zoveelste schreeuw om aandacht) op dit forum: als je niets nuttigs hebt te melden, houdt dan lekker je…[/quote]
.
Beetje last van de warmte? Daardoor een kort lontje?

Dit helpt:

Inmiddels verwijdert, …

Groeten
Frenk!!

Volgens mij mag dit niet op OMT…

O is dat zo?, hoe haal ik dat bericht weer weg dan?..
;!

Kijk even in de regels, ik ken ze niet uit me koppie…