iPhone 5S - duurt lang!!!.....

Pfff… titel zeg genoeg. :wink:

(moest ik even kwijt)

Waarom zou Apple dit doen?
Wanneer verwachten jullie hem?
Welke ga je nemen als die uitkomt.

Lekker verhaal, goed voor in de kroeg.

Tja, soms wil je iets gewoon delen :stuck_out_tongue:

(sorry, voor het vervuilen van het forum)

Tsja wat is lang? De wereld draait straks gewoon door of je er nu wel of niet een koopt! Tip: het is nu buiten mooi weer!

Antwoorden:

  • Gewoon, daarom!
  • Geen idee
  • Geen een

iPhone 6 duurt ook lang! Als je nagaat dat hij al is ontworpen, maar nog niet in productie is. :wink:

Duurt lang omdat Apple zich laat inspireren door de strategie van zeer dure automerken. Wachtlijst om er één te kunnen kopen creëert een status.
Iets ander kan ik nu niet verzinnen.
:slight_smile:

hahah, zo heb ik het nog nooit bekeken.

Helemaal mee eens BoniMacX als een bedrijf echt wil kunnen ze er voor zorgen dat er genoeg van is. Kijk naar samsung daar hoor je er toch nooit over dat hij er niet is of dat er leverings problemen zijn dat is alleen bij Apple. Ze zorgen er hierdoor voor dat mensen graag het product willen. Maar als je het lang vind duren kun je een tripje naar Duitsland of Frankrijk overwegen. Alhoewel ik denk dat hij daar ook niet op voorraad is. De c wel dus dat is weer een voorbeeld dat het wel kan als ze willen.

@applepeer, Samsung heeft dat nooit nee? Er spelen zoveel factoren in het productieproces mee dat je hier eigenlijk niet veel zinnigs over kan zeggen. Gewoon een kwestie van afwachten.

Ik denk dat het meer te maken heeft met just in time-management/ productieprocessen en de hoge vraag.

Het enige wat de langere levertijd opleveren zijn ontevreden mensen die allerlei complottheorieën beginnen te bedenken.

[quote=MoNdO GeNeRaToR url=http://www.onemorething.nl/community/topic/iphone-5s-duurt-lang/#post-2605434 time=1381149345]
Het enige wat de langere levertijd opleveren zijn ontevreden mensen die allerlei complottheorieën beginnen te bedenken. [/quote]
Of die daarvoor commentaar over Apple hebben maar helemaal niet van plan zijn een iPhone of andere smart-phone te kopen… praat voor in de kroeg dus. :slight_smile:

Als je steevast bij elke introductie van een nieuwe versie de eerste 2 maanden leveringsproblemen hebt, lijkt mij dat er geen sprake is van “just in time” management.

Ik zou nog maar even iets langer wachten… op de nexus 5!

http://www.nowhereelse.fr/cadre-iphone-5s-plie-ou-tordu-89071/

Inderdaad een telefoon waar ik persoonlijk erg enthousiast van word, maar dit is een Apple forum en je reactie is wel heel erg offtopic…

Inderdaad een telefoon waar ik persoonlijk erg enthousiast van word, maar dit is een Apple forum en je reactie is wel heel erg offtopic… [/quote]

In tegendeel!

Ik waarschuw de mensen dat de 5s weer ombuig problemen hebben, dat men wellicht dat nieuwsfeit ter gehoren willen komen, en mee te willen nemen in een afweging wel dan niet 8 tot 1000 euro uit te geven voor een toestel.

Inderdaad een telefoon waar ik persoonlijk erg enthousiast van word, maar dit is een Apple forum en je reactie is wel heel erg offtopic… [/quote]

In tegendeel!

Ik waarschuw de mensen dat de 5s weer ombuig problemen hebben, dat men wellicht dat nieuwsfeit ter gehoren willen komen, en mee te willen nemen in een afweging wel dan niet 8 tot 1000 euro uit te geven voor een toestel.[/quote]

Daarvoor had je niet op een Franse, over het algemeen niet Mac- en iPhone-gerelateerde website hoeven te kijken, hoor… Dat kun je ook op iPhoneclub.nl lezen… En dan nog gaat het om een beperkt aantal gebruikers en kan er garantie worden geclaimd…

Als je steevast bij elke introductie van een nieuwe versie de eerste 2 maanden leveringsproblemen hebt, lijkt mij dat er geen sprake is van “just in time” management. [/quote]Heeft ook weer met uitlekken van details te maken. Apple heeft er baat bij dat presentatie van een nieuw product kort op de ontwikkeling plaatsvindt.

Daarnaast kan pas na een bepaalde tijd produceren het productieproces worden geoptimaliseerd waardoor er meer binnen korte tijd worden geproduceerd.

Verder duurt het nu langer omdat er weer meer vraag is wat hoofdzakelijk door de Chinese markt wordt veroorzaakt.

Ik verwacht dat we voor Nederland echt rekening moeten houden met eind november/december. Doet je huidige iPhone het niet meer? :evil:

Edit: dat ombuigen lijkt me sterk overdreven, heb het nog niet in het echt van iemand kunnen zien en zelfs niet gehoord. Ik zeg niet dat het niet voorkomt, maar design technisch gezien is een iPhone 4/4S met dat soort krachten niet sterker dan een iPhone 5/5S.
Dat gyroscoop-probleem van de iPhone 5S is simpel; omruilen.

Ik kan ook niet wachten op de 5S, maar ik wacht gewoon mijn 4S voldoet nu nog prima!

/care, ik heb er al een :stuck_out_tongue:

heb de mijne just een uurke se :stuck_out_tongue: wees maar jaloers nu