Iphone in Nederlands configureren.

Hey, Ik heb gisteren een iphone gekocht, en deze hebben ze expres in het duits geconfiugeerd met het smoesje : voor 50 euries extra zetten we hem in het nederlands!. Maar is dit ook gewoon zelf te doen? Zo ja, hoe? :)

Groeten, Kani

Zou het grappig zijn mochten er nu massaal 'nee' worden op geantwoord :) Als ie in verschillende talen geconfigureerd kan worden, waarom heb ik dan alleen nog maar Engelse iPhones gezien en vast gehad? Mvg,

Je moet eens op Marktplaats op "iPhone" zoeken, daar zag ik laatst dat er 1 werd aangeboeden die Vernederlandst was. Misschien dat de plaatserj je kan helpen? of Google eens op iPhone + translation. De [url]http://en.soft4gsm.com/Main+Software/Apple/Firmware+&+Flash+FIles/iPhone+Translation+Files+(+French+-+Suisse+-+Belgium+-+Canada+v1.4+).zip.html] eerste hit [/url] die ik vond laat ook al zien dat het kan. Misschien met 'open pakketinhoud 1 vd ingesloten bestandjes ff modden?

Kani lees [url=http://www.iphoneclub.nl/forum/iphone-tips-tweaks/32-nederlandse-vertaling.html]hier[/url] voor meer info !!

8)

yo, thanks voor de info allemaal ;) die link die je me gaf wintendo zal ik is uitproberen. Gelezen uit de reacties schijnt ie het goed te doen :D

Dan nog 1 vraag (misschien een beetje een domme vraag, hoort ook helemaal niet bij deze topic); Hoe zet ik het automatisch update van itunes uit ?(als dat aan staat) geen zin om al na de eerste keer dat ik mijn iphone aan mijn mac leg al een blok te krijgen :wink:

misschien als je je iphone aankoppelt, je airport uit zetten? (als je WIFI hebt he ;-) )

In iTunes-->>Voorkeuren-->>Algemeen-->>"Zoek automatisch naar nieuwe versies" uit zetten !

:smiley:

And again, thnx ;)