iPhone OS op een Mac Pro

[url=http://www.youtube.com/watch?v=gvCo6-KhZT4&feature=player_embedded/]Echt?[/url] of niet echt

Iemand een idee, zou het kunnen?

D.

Lijkt mij onmogelijk,

ziet er wel erg vet uit!

Maar ik vind het wel erg scherp op zo’n groot scherm…
En toen hij zijn scherm ging draaien vond ik het nog ongeloofwaardiger worden.

Het is op z'n minst knap, aangezien de iPhone / iPod touch met een ARM-processortje werken. En die heeft bij mijn weten geen x86 instructies.

Emuleren kan natuurlijk altijd… :wink:

Ik betwijfel het of dat echt is.

Dat ziet er echt superVet uit!!! alleen wordt het niet echt meer 'the ultimate mobile device'... :wink:

Sinds wanneer zit er in een beeldscherm zo'n sensor voor het kantelen van het scherm?

@japsuh, uhm niet :P

En hij gebruikt de Apple Remote voor de Home-button...

[quote:ba1d5f7dfb=“Qonvict”]@japsuh, uhm niet :P[/quote:ba1d5f7dfb]
Uhm… Kan best hoor. Alleen moet er ook software achter zitten die het registreert (nogal wiedes). Er zijn zat schermen die kunnen kantelen, waarbij (in Windows in ieder geval) vervolgens ook het beeld keurig mee draait. Maar daar moet je dan dus wel een apart stukje software voor installeren wat bij het scherm hoort.

Inderdaad wel gaaf! Maar of het echt werkt.... :?

leuk verzonnen

Daar kun je wel beter Flight Control op spelen dan :P

Inderdaad. Maar dit lijkt me sterk aangezien het iPhone O.S waarschijnlijk geen resolutie van bijvoorbeeld 1900x1400 ondersteund. :)

Het kan prima, alle software wordt immers geemuleerd of gevirtualiseerd, dus daar ligt het niet aan. Alleen ben ik nog een iPhone emulator tegengekomen. Wel bestaat dit: http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=18316 Wellicht voldoende voor het filmpje. Ook zit er een emulator in de SDK. [quote:5e57d8b98f="Japsuh"]Sinds wanneer zit er in een beeldscherm zo'n sensor voor het kantelen van het scherm?[/quote:5e57d8b98f] Veel pivot schermen hebben zo'n sensor hoor, alleen op de mac heb je er vaak niks aan. Meestal zijn er enkel PC drivers die de stand van het scherm kunnen uitlezen. Het scherm is HWS een 1920x1200 scherm, als ik het zo zie, en OSX is met de PDF structuur schaalbaar, dus ook de hoge resolutie zou kunnen. Bovendien geeft Youtube maar weinig pixels weer.

Dit is fake, als je kijkt naar hun website: http://www.dreamfield.se/ Zie je dat ze gespecialiseerd zijn in dit soort trucages...

Het echte OS is het sowieso niet want het Apple logo verdwijnt niet met die mooie animatie zoals je wel ziet op een iPod touch/iPhone. Maar het ziet er zeker leuk uit. :)

Slide to unlock ?? Dat doet mijn iPod tenminste.

Bij het opstarten? Doet mijn iPhone niet.

En hij richt zijn Remote 5cm voor het scherm :/