iPhone waterschade na het in de toiletbezoek gevallen

iPhone 4 is zondag 21 juni 2015 in het toilet gevallen en dan even op verwarming gelegd en het was uitgeschakeld maar na een tijdje ging het Apple logo aan uit en dan opeens homescreen dan in de oplader gestoken en het kon niet meer verder laden dan 2% maandag 22. Juni hing niets meer aan. Kunnen jullie messchien helpen ? Ik woon in Aalst in België

Wat moet je met een iPhone in het toilet?

Je had het direct uit moeten laten en zeker niet aansluiten op netspanning. In dat soort gevallen direct bak rijst pakken en twee weken erin laten liggen.

Nu kun je het wel vergeten. Ik denk dat de beste optie is om te sparen voor een nieuwe iPhone.

Nou Sunkeeper… bij delicate electronica en de minime ruimten in het binnenste van een iPhone helpt zelfs een bak rijst niet meer, vrees ik.
Bovendien had TS gelijk de batterij los moeten koppelen. Iets wat bij een iPhone ook niet echt makkelijk gaat…

Bij een iPhone 4 is het relatief eenvoudig om de batterij te verwijderen… gewoon mat een zuignap de back cover verwijderen en batterij uitnemen… maarja goed… direct uitschakelen is de boodschap en dan inderdaad een paar weken in een bak met rijst/luiervulselkorrels… maar je mag het spijtig genoeg wel vergeten vrees ik…

@SunKeeper: vroeger ging de krant mee…TS is meegegaan met de tijd…

@Helena Vanaeken: Bij een iPhone 4 zul je toch echt twee schroefjes moeten losmaken met een speciale schroevendraaier om de back cover eraf te krijgen. Niet met een zuignap.

@websania,

Helena heeft wel vaker bizarre oplossingen. :sunglasses:

Helena is bizar. De eigen boel slopen gaat net zo hard als elders reparatietips geven. :stuck_out_tongue:

Ontopic: flikkerde je vroeger die krant ook in de pot, of is dat een nieuwe feature van die moderne ‘krant’?

Nooit gesnapt hoe iemand zijn telefoon in de pot kan flikkeren. Als je neerzit, dan heb je die telefoon toch voor je? Of mis ik een of andere rage waarbij mensen snapchats sturen met hun nummertje op de Bristol-schaal?

Ik heb een collega die dat ook al een keer voor elkaar heeft gekregen; wat ik me nog kan voorstellen is telefoon in borstzak en dan bukken om “sporen” uit te wissen? Laten we de TS vragen hoe dit gekomen is!

Ja oke da schroefjes verwijderen en dan da back eraf, maar zat er nog eigenlijk kaka/pipi in de pot???

Helena, zet even je spellingscontrole aan. :unamused:

Hoeft niet, toooooo much info! :mrgreen:

Trouwens, het spellingsboek is erbij gevallen volgens mij. (zie topictitel)

Ik hoop dat iedereen naderhand beseft dat Helena gewoon een troll is? Lekker negeren zou ik zeggen. Voor de rest blijf ik met mijn vraag zitten: hoe doe je zoiets?

@Targaryen hoezo? ;-( :-o en ik denk dat er nu eenmaal niets meer aan te doen is… er is al veel te veel tijd verstreken…

[quote=Helena Vanaeken url=http://www.onemorething.nl/community/topic/iphone-waterschade-na-het-in-de-toiletbezoek-gevallen/#post-2848866 time=1435082582]en ik denk dat er nu eenmaal niets meer aan te doen is… [/quote]Mee eens, te hebt al te veel vage posts geplaatst. Enige wat nog rest is het gekkenhuis. Voor België: het zottenkot.

typisch geval van staand plassen, terwijl dat ook zittende kan :slight_smile:

Als je staand staat te pissen, neem je toch wel je klabanus in je hand(en)? Anders is het écht wel sneu dat je per se naar dat schermpje moet zitten staren tijdens die halve minuut dat je staat te wateren…

SunKeeper dat bedoelde ik toch niet joohh ik had het over zijn iPhone >_< :wink:

Ik heb mijn iPhone later repareren bij smartphonerepairs het was een nieuwe batterij en hij werkt weer volledig

Juist.

Volgende vraag is voor hoelang… ;!