Iphoto 5.0.2 in combinatie met MacOS 10.4

Of het is me nooit eerder opgevallen (wat me heel sterk lijkt) maar sinds ik met 10.4 werk/speel en ik bewerk een foto in Iphoto, die het programma bij verdergaan automatisch opslaat, dezelfde foto roder wordt. Als ik die handeling herhaal blijft de foto elke keer roder worden. Zie ik een voorkeursinstelling over het hoofd??

Zit er geen functie in dat iPhoto automatisch het beeld verbeterd? Ik weet het niet zeker want ik bewerk mijn foto's over het algemeen in Photoshop, maar daar heb ik eens een gelijkaardig probleem gehad. Kan het nu niet voor je nakijken want op mijn iBookje heb ik een oudere versie staan. Succes in elk geval :roll:

mocht je photoshop hebben dan kan je natuurlijk ook in je prefs instellen dat je die gebruikt als editor. Maar dat roder worden heb ik niet gemerkt, tot nu toe.

In het forum van [url=http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/23385882#23385882]GoT[/url] was dit ook een vraag, en daar werd opgelost. Met een verwijzing naar de [url=http://discussions.info.apple.com/webx?14@293.murIabWnTfG.1@.68ab1025]Apple Support Site[/url].

Hoop dat dit je verder brengt.

RebelKet, bedankt voor de tip en de pdf maar als ik het goed begrijp treed het probleem daar al op bij het importeren van de beelden naar iphoto. Bij mij veranderen ze als het programma ze na bewerking opnieuw opslaat. Jullie zouden voor de grap eens op het discussieforum van de applesite moeten kijken http://discussions.info.apple.com/webx?14@851.Kh7laNCIWCj.1@.68a4774e De onderwerpen met de meeste replies (44 en 49) beschrijven precies het probleem dat ik heb. Volgens vele van de gebruikers gaat het hier gewoon om een bug. Ik denk dat inmiddels ook. Iemand nog goede idee├źn??