iPhoto bibliotheek dubbel opgeslagen?

Ik heb het idee dat m’n MacBook Pro (december 2016) de iPhoto bibliotheek dubbel bewaard. Zie bijgaand screenshot. Zou dat kunnen? Zou ik één bibliotheek (veilig) kunnen verwijderen?

op het moment dat je Photos bent gaan gebruiken, i.p.v. iPhoto, is er een nieuwe Photos Library aangemaakt.
nu zou je denken dat alle foto’s dubbel op jouw HD staan, maar dat is niet zo.
jouw foto’s in iPhoto en in Photos zijn allemaal gelinkt aan jouw foto’s.
de iPhoto Library kun je verwijderen, maar je krijgt er niet 94 GB vrije ruimte door terug.
de winst is misschien niet meer dan enkele GB’s.