iPhoto drukwerk

Op http://www.apple.com/nl/ilife/iphoto/ vind ik het volgende:[quote:ffe5dfed8d]Wat je waarschijnlijk ook de moeite waard vindt: in iPhoto 6 kun je met je eigen foto's geweldige wenskaarten en kalenders maken, die je professioneel kunt laten drukken. Helemaal niet duur, en het resultaat mag er zijn![/quote:ffe5dfed8d]Maar verder geen links oid of het hier beschikbaar is en wat het kost. Heeft iemand hier ervaringen mee, even eventueel prijzen?

Heb wat US$ prijzen gevonden, maar niet echt duidelijk. Verder staat er dat het in geselecteerde EU landen beschikbaar is, maar niet in welke.

is het niet zoals je bij de HEMA of KRUIDVAT kan laten doen: een uniek geprint iets laten maken.

Mét de kwaliteit van drukken… (máár net niet helemaal) :wink: Max

[quote:3b0c02fc19]Maar verder geen links oid of het hier beschikbaar is[/quote:3b0c02fc19]Het zal hier wel beschikbaar zijn, anders zou Apple.nl er geen reclame voor maken. [quote:3b0c02fc19]Heeft iemand hier ervaringen mee[/quote:3b0c02fc19] Kan bijna niet, iLife '06 is pas drie dagen uit. [quote:3b0c02fc19]eventueel prijzen[/quote:3b0c02fc19] Je zult die prijzen wel te zien krijgen bij de bestelling, dan kan je je nog bedenken.

En natuurlijk heb je ook altijd dit nog: http://www.ako.nl/ako/index_dynamic.asp?script=/ako/myphotofun/myphotofun.asp en zo heb ik al van een aantal anderen mail gehad....

Hmmm... prijzen niet bekend? Staan gewoon op de site hoor. Zie hier bijvoorbeeld onderaan: http://www.apple.com/ilife/iphoto/features/cards.html :? wel in dollars maar 't geeft een voorlopig beeld.