IPhoto -> foto's met titel bladvullend afdrukken

Hoe kan ik mijn foto's afdrukken met bv 6 op een blad met titel van foto erbij en zonder gebruik te maken van die domme sjablonen?

Als ik het wil afdrukken (bv als contactafdruk) is het zonder titel en als ik het via boek doe heb ik wel titels maar een domme lay-out.

Door zelf [url=http://developer.apple.com/documentation/Printing/Conceptual/PresetDraft/presets_intro/chapter_1_section_2.html]een preset samen te stellen[/url] of [url=http://www.lemkesoft.de]GraphicConverter[/url] te gebruiken.

Is er niet een gemakkelijkere manier, want die presets zien er niet handig uit als je geen ervaring hebt.

En die GraphicConverter is natuurlijk ook wel een manier, maar het kan toch bijna niet zijn dat dit niet mogelijk is in iPhoto.

Bij [url=http://www.versiontracker.com/mp/new_search.m?productDB=mac&mode=Quick&OS_Filter=MacOSX&search=iphoto&x=0&y=0]versiontracker[/url] barst het van de iPhoto export-templates. Probeer [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/14269]deze templates eens[/url]...

Hij wilt het niet installeren, geeft altijd een foutmelding.

In ieder geval bedankt dat je die dingen hebt opgezocht. :kiss:

Heb ondertussen nog wat verdergezocht op het forum en heb na het lezen van een ander topic een trial-versie van iView Media geïnstalleerd en daarmee lukt het zonder problemen. Is trouwens vele male sneller waarbij nog maar eens is gebleken hoe traag iPhoto wel is, maar ja: iPhoto is wel gratis.