iPod in de auto via icepod! Helemaal top!

Ik heb m'n iPod nu ook aangesloten in m'n auto via icepod. (www.icepod.nl) De montage is eenvoudig. Mocht je twee linkerhanden hebben dan heb ik eventueel wel een adresje van een bedrijf die de spullen voor je kan bestellen en inbouwen op locatie, ze werken netjes en zijn niet duur!

De geluidskwaliteit is hoorbaar beter dan de aansluiting die ik eerst had via de hoofdtelefoonuitgang van m’n iPod. Ik ben er heel erg tevreden mee!

Groet, Jaap

[img:2580536549]http://www.xs4all.nl/~jriemens/files/icepod1.jpg[/img:2580536549]

[img:2580536549]http://www.xs4all.nl/~jriemens/files/icepod2.jpg[/img:2580536549]

ben jaloers...

mijn radio gps kan het niet hebben mijn ipod…

dure zaak voor mij alles te veranderen… zal moeten wachten…

welk navigatiesysteem heb je dan?

hoe lang duurt het na de bestelling voordat je zo een icepod binnenhebt?.... hoe verloopt de betalingsprocedure?.. :?

groetjes…

Neem het beestje wel even bij z'n naam aub.

Het is een Ice>Link.

[quote:225fac906d="TurkishDelight"]hoe lang duurt het na de bestelling voordat je zo een icepod binnenhebt?.... hoe verloopt de betalingsprocedure?.. :?

groetjes…[/quote:225fac906d]

Van bestellen tot inbouwen duurde anderhalve week bij mij…

Betalen gaat kontant bij particulieren en kan op rekening bij bedrijven voor zover ik heb begrepen…

[quote:89e30ce32b="macpro"]Neem het beestje wel even bij z'n naam aub.

Het is een Ice>Link.[/quote:89e30ce32b]

klopt, voor de volledigheid, het is een Ice>link Plus… :roll:

maar je kan dan dus op je cd speler een nummer verder skippen en eigenlijk heel je iPod bedienen??! Dan hoef je je iPod ook niet zo in t zicht te zetten als je dat niet wilt?

[quote:025f77145f="sic-one"]maar je kan dan dus op je cd speler een nummer verder skippen en eigenlijk heel je iPod bedienen??! Dan hoef je je iPod ook niet zo in t zicht te zetten als je dat niet wilt?[/quote:025f77145f]

ja, maar je wilt je ipod natuurlijk altijd WEL in het zicht zetten he. :stuck_out_tongue:

jaja! dat snap ik! maar ik bedoel eigenlijk meer dat t dus niet perse hoeft! En t is echt fijn als je je iPod kan bedienen via je autoradio! Zodra ik een auto heb (moet niet meer zo lang duren) koop ik ook gelijk zo'n icelink plus setje!!

[quote:ce3497e0b0="Joor"][quote:ce3497e0b0="sic-one"]maar je kan dan dus op je cd speler een nummer verder skippen en eigenlijk heel je iPod bedienen??! Dan hoef je je iPod ook niet zo in t zicht te zetten als je dat niet wilt?[/quote:ce3497e0b0]

ja, maar je wilt je ipod natuurlijk altijd WEL in het zicht zetten he. :P[/quote:ce3497e0b0]
Liefst niet natuurlijk, want je hebt die hele iPod eigenlijk niet nodig.
Het is nu net een CD wisselaar, omdat je 'm via de radio kunt bedienen.
Bij iKink zit de iPod ook gewoon in de kofferbak.

Het is in dit geval wel zinvol om de iPod in het zicht te hebben, omdat je op de radio niet ziet welk nummer nu wordt afgespeeld.

Zelf heb ik een Ice>Link AUX in de auto en dan moet de iPod ook in het zicht staan, omdat je de iPod dan niet via de radio kunt bedienen.

maar bestaat er ook een set die wel laat zien welk nummer er wordt afgespeeld en waarbij je ook je iPod via de radio kan bedienen?

Er zijn al een aantal autoradio leveranciers die een kabel met kastje leveren zodat je ipod niet in het zicht hoeft, tevens kun je je ipod bedienen met je autoradio en kun je op de display zien welk nummer er speelt. Deze kabels met kastje kosten ongeveer € 100,- [url=http://www.kenwood.com/i/kca-ip500/]Kenwood[/url] [url=http://www.pioneer.co.uk/uk/product_detail.jsp?product_id=10148&taxonomy_id=25-38]Pioneer[/url] [url=http://caraudiosecurity.com/shop/product.php?currency=EUR&products_id=3840]Sony[/url] [url=http://www.breekpunt.nl/print.asp?id=n10354]Blaupunkt[/url] [url=http://www.alpine-europe.com/driveyouripod/]Alpine[/url] [url=http://www.google.nl/]Andere merken[/url]

bedankt!

Bij alpine hebben ze een gelijkaardig produkt, een kastje dat je ipod aan je radio aansluit. werkt alleen op de nieuwere types, maar volgens mij nog beter dan de icelink omdat alle functies op de radio zelf ook te zien zijn. Andere merken zijn ook aan gelijkaardige spullen bezig geloof ik. Pioneer onder andere.

die van pioneer werkt niet na behoren !!!. wat is het adres van de Winkel die tevens inbouwt wil graag mijn mini laten aansluiten op mijn stereo (pioneer).