iPod -> iTunes syncen

Ok, het volgende probleem...

Wegens een niet al te grote HD in mn iMac heb ik destijds al mijn muziek op mn iPod gezet (dus met handmatig syncen enzo)

Gezien het feit dat mn (nieuwe) iBook genoeg HD ruimte heeft, wil ik dat mn iPod nu wel Auto-Synct met iTunes, maar ik heb gelezen dat als ik dat doe, dat ie dan alleen van iTunes → iPod synct en niet andersom…

Tips??

Re-opened :P

Dat progje doet niet alles als ie niet geregistreerd is…
iPod.iTunes heb ik het dan over…

Tips zijn nu wel welkom :smiley:

Wil je nou de muziek die op je iPod staat op je iBook krijgen? In het ergste geval kun je de iPod stukje bij beetje terugzetten op de iMac. Dan de muziek van iMac naar iBook kopiëren, net zolang totdat je alle muziek van de iPod op de iBook hebt staan. En vervolgens ga je weer auto syncen tussen iBook en iPod.

Dan kan ik beter rechstreeks van iPod naar iBook handmatig (naja met zo'n gek progje)..

Ach ik kijk wel ff … K wacht er denk ik nog wel ffkes mee…

∴ NA-NIL-IN ∴

Alles netjes in mapjes???

Heb 1x gekeken naar die structuur!!!
Jezus wat een tering zooi zeg.

Kijk hier maar eens: http://www.malcolmadams.com/itunes/scripts/scripts08.php

Probeer iPodRip eens... werkt prima! http://www.thelittleappfactory.com/software/ipodrip.php

Apple heeft indertijd het kopieren vanaf een iPod verboden om autersrechten te beschermen. Al je muziek is dus in onzichbare mappen opgeslagen. Er zijn ook scripts die bestanden weer zichtbaar maken, maar na iPodRip (vergeet niet een kopie op je iPod te zetten :wink: ) zal je die niet meer gebruiken. Het is eigenlijk een kopie van iTunes… maar dan anders.

Noot: Het kopieren van bestanden van een iPod naar een andere computer, dan je eigen, is een inbreuk op autersrechten en is dus strafbaar. Hetzelfde geldt voor software, maar daar is gekgenoeg geen bescherming tegen.