iPod mini, een mythe minder ?

Vandaag gelezen bij MacAddict ...

16 apr 2004

iPod mini, een mythe minder ?

Nog steeds geen iPod mini voor de Belgische liefhebbers. En zoveel te beter, want volgens de laatste berichten, zou het apparaat last hebben van kinderziekten.

Laten we dus de eer aan de Amerikanen laten om als eerste de narigheid op zich af te zien komen (we moeten toch ergens een voordeel hebben voor de vertraging in onze regionen). Volgens de laatste nieuwtjes zou de mini iPod enkele problemen kennen die samenhangen met de stereo jack. Voldoende belangrijke functiestoornissen voor Apple om te beslissen om tijdelijk de verkoop stop te zetten teneinde zichzelf de tijd te geven de fout te verbeteren. Bij afwezigheid van een reactie van de fabrikant, gaan de aanvoeringen snel op de roddelsites die er vrolijk van worden het nieuwtje te verspreiden. Laten we toch maar wachten tot de informatie officieel wordt gemaakt.

http://pull.xmr3.com/p/2156-BCA0/12088681/PullNL10386_3.htm[/url]

en welke mythe is er dan verdwenen?

Vandaag in De Morgen gelezen (zij het diagonaal) dat het probleem slechts bij zeer weinig iPodjes voorkomt en trouwens al zou verholpen zijn, of heb ik toch té diagonaal gelezen?